- 28 Haziran 2011
- 61.124
- 153.782
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım seni bekliyorum dört gözleSüpersin canim
Aaaaaaaa yarın yürürsün canım sağlık olsunBen yurumedim
Inş bende bekliyom kahvem acılamadımSaol canım seni bekliyorum dört gözle
Ben bu ara çok konsantre olamıyorum, 10bin zor oluyor
Bense değilim aslında teom yaa zorlamaBen bu ara çok konsantre olamıyorum, 10bin zor oluyor
Kilo alırım diye korkuyorum canım. Olumsuz tedavi sonrası kendime gelemedim maalesefBense değilim aslında teom yaa zorlama
Kolay değil kuzucum ya allah yardımcin olsun bir şekilde kafanı dağıtmak lazım bu havalarda kilo verilir kışın yine zor olacak çünkü teomKilo alırım diye korkuyorum canım. Olumsuz tedavi sonrası kendime gelemedim maalesef
En son misafirleri vardı canım. Sonrasında da taşınma işleri olacaktı.C Capanin Gururu Teyom canım bizim kaptan nerelerde biliyor musun
Kociş evde be sosyalimm haftaya vardiyası 8 4 iyi oluyor o yokken yürüyüşe çıkmak pek yorgunum daha dün geldim eve evle uğraştımBurası herkese açık kuzu,yarın hemen başla bence
Bu haftayı dinlen haftaya başlarsın o zaman zımba gibi bebekimKociş evde be sosyalimm haftaya vardiyası 8 4 iyi oluyor o yokken yürüyüşe çıkmak pek yorgunum daha dün geldim eve evle uğraştım
Yoğun demek ki canımEn son misafirleri vardı canım. Sonrasında da taşınma işleri olacaktı.