• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Kesinlikle etkisi oluyor. Kisin burda baya aktifdim 🤭
Sonra subat dan bu yana 10bin adim zar zor yaptim.
Ama gunluk 15-20bin arasi tutunca baya incelip Zayıflamistim.
Bende tekrar aktif sekilde yazsam iyi olur
Selam A Arrietty_ :KK66: Ben de 5. takımdayım. Takımda olduğum zaman diyetime süper uyuyorum ama hiç spor yapmıyordum. O zaman da sıkılaşamıyorum, sevmiyorum. 10 bin adım yapsam öpüp başıma koyarım. :KK70: Bugünkü adım sayımı sizlerle paylaşsam mı emin değilim... (513. Hayır yanında sıfır yok. :halay:) Çok mutlu oldum buraya yazdığım için. Umarım hep birlikte bissürü yürürüz. :KK74:

Selam A Arrietty_ :KK66: Ben de 5. takımdayım. Takımda olduğum zaman diyetime süper uyuyorum ama hiç spor yapmıyordum. O zaman da sıkılaşamıyorum, sevmiyorum. 10 bin adım yapsam öpüp başıma koyarım. :KK70: Bugünkü adım sayımı sizlerle paylaşsam mı emin değilim... (513. Hayır yanında sıfır yok. :halay:) Çok mutlu oldum buraya yazdığım için. Umarım hep birlikte bissürü yürürüz. :KK74:
Kiz o sayi ev isi yaptiysan bile az :))
YouTube de leslie disinda adim attiracak kisilerin videosu var.
Mesela gulsjourney in 3farkli var..bir bak istersen. Bugunun isini yarine birakma :))

Kiz o sayi ev isi yaptiysan bile az :))
YouTube de leslie disinda adim attiracak kisilerin videosu var.
Mesela gulsjourney in 3farkli var..bir bak istersen. Bugunun isini yarine birakma :))
Ev işi yapmadım. Hep pinekledim. :D Şu an yazdığım andan itibaren başlayacaktım aslında. Ama bugünlük kendi evimde değilim. :( Ama yarından itibaren umuyorum ki en az 10 bin yapacağım. :dua:

Ev işi yapmadım. Hep pinekledim. :KK70: Şu an yazdığım andan itibaren başlayacaktım aslında. Ama bugünlük kendi evimde değilim. :KK43: Ama yarından itibaren umuyorum ki en az 10 bin yapacağım. :dua:
Bende severim pineklemeyi. Ama kilo olarak dondu hepsi
Bugun basladim bende 👍

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Tanıştığıma memnun oldum. :KK66: Seni de arada forumlarda görüyordum ama konuşmak bugüne kısmetmiş. Benim kışın inşallah okulum yüz yüze eğitime başlarsa ben de kışın daha aktif olacağımı düşünüyorum. Ama yazın insanın kendini ittirmesi daha zor. :KK70:

O zaman yarından itibaren yapmaya çalışayım sizlerle. :dondurma: Böyle grup halinde olunca daha sorumlu hissediyor insan. İnşallah sizi yüzüstü bırakmam. :KK70:
Bende memnun oldum canım 🤗 takıl bize hayatını yaşa, bu sıcaklar azalsın toparlanır burası 🤩😍 biyerden başla.
Burda en alt limit 6000,bu belki sana gaz verir 🤗

Bugunluk bu kadar

16283668832558791750197326116414.jpg

Bende memnun oldum canım 🤗 takıl bize hayatını yaşa, bu sıcaklar azalsın toparlanır burası 🤩😍 biyerden başla.
Burda en alt limit 6000,bu belki sana gaz verir 🤗
Ben dışarı çıkınca 10 bin adım yapabiliyorum da çıkana kadar o kadar üşeniyorum ki 🥲 Ondan kaybediyorum hep. Neyse burası sayesinde bi nebze bunu kırıcam umarım. 💕😍

Back