Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Kuzu karın egzersizleri falan varya onlarla falan sıkı bir çalışma ile olabilitesi yokmu
Karın hareketleri yapıyorum. Düzenli yapsam belki biraz toparlar. Sezeryan ile dogum yaptım. Dokular 2 kez bıçak yedi. Hala uyuşuk gibi

Kötü olmazsın ama en çok nereden önce kilo alıyorsan oradan pırtlıyor
Yaa bana o 4 kilocugu aldığım zamanlarda diyorlardı heryerin bir alıyor senin diye farkediyordu millet öyle olursam yine sıkıntı olmaz

Yaa bana o 4 kilocugu aldığım zamanlarda diyorlardı heryerin bir alıyor senin diye farkediyordu millet öyle olursam yine sıkıntı olmaz
O zaman gayet iyi
Spor yapman lazım kilo alırkenO zaman sıkı olursun

O zaman gayet iyi
Spor yapman lazım kilo alırkenO zaman sıkı olursun
Evet abla o doğru bak ben önceden karateye gittim uzunca bir müddet ve inan şuanki halimden daha sıkı idi vücudum spor gerçekten çok iyi geliyor .
Hergun yürüNmeli

Evet abla o doğru bak ben önceden karateye gittim uzunca bir müddet ve inan şuanki halimden daha sıkı idi vücudum spor gerçekten çok iyi geliyor .
Hergun yürüNmeli
Kilo almaya çalışma yaş ilerleyince vermek güçleşebiliyor.Metabolizma eskisi gibi çalışmıyor.
Zayıfım yürümeme gerek yok diye düşünmeAksine dah enerjik olursun,sıkı bir vücudun olur

Karın hareketleri yapıyorum. Düzenli yapsam belki biraz toparlar. Sezeryan ile dogum yaptım. Dokular 2 kez bıçak yedi. Hala uyuşuk gibi
Yaaa çoğu öyle diyor canom sezeryan olanlarin

Kilo almaya çalışma yaş ilerleyince vermek güçleşebiliyor.Metabolizma eskisi gibi çalışmıyor.
Zayıfım yürümeme gerek yok diye düşünmeAksine dah enerjik olursun,sıkı bir vücudun olur
Çok doğru söylüyorsun abla valla öyle benimki azcik tembellik işte ,kendime alışkanlık yapmalıyım tıkıldım kaldım kızda olmasa cikasim bile gelmiyor dışarıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…