• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. bak kuzum burda video başında anlattığı şeyden bahsediyorum.

Bantta sık aralıkta olur belki de dışarda olmuyor sık sık helede yer olmayıpta sokak aralarında yürüyosan.

45 dk yürüyüş yapıcan mesela 30 dk yürüdün .
20 dk dan sonra vucut başladı yağ yakmaya başladığına göre sen kalan 15 dk da bu şekilde 30-60 sn arası hızlanıp yavaşlarsan yağ yakımıda yükseliyor.

Lesli hiç yaptın mı bilmiyorum bazı videolar da bi süre zıplama falan yaptırır hep aynı mantık

Ben dümdüz yürüyom spor ile ilgili çok bilgim yok bonuscum öğrensem iyi olacak💜 videoyu izleyeceğim🍒

Şimdi benim vucut uyuyordu ağrı sızı yaşadıklarımın etkisi bişey yapamadım.

Tek hedefim şu an süreyi uzatmak mutlaka 30 dk nın üstüne çıkmak. Bu adım artırmanın bana faydası olur çünkü bi uyanış sağlıycak.

Ama uzun süre bunu yapan kişi alışıyor.

Sen yürümeyi süreyi halletmişsin şimdi ona direnç eklemen lazım ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.

Başlangıç ve hiit kardiyolara bak bi dene bence hiti yaparsın aslansın kaplansın :KK45:
Anlarsam yaparım bonuscum 🤩😍 sokak arası evet çok uygun değil ama napim şansım yok başka 🤷‍♀️🤦‍♀️ miyaavvvvv🤣🤣

Hayırlı geceler💝
Bugün dışarıda yürüdüm🤩
H M H M 🌹
IMG_20210517_233632.jpg

Back