- 28 Haziran 2011
- 61.335
- 154.217
- 898
Kaçırmısımdr
dışarılarda goy goy yapın sonra ben duymadım görmedimBen de görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçırmısımdr
dışarılarda goy goy yapın sonra ben duymadım görmedimBen de görmedim
O sana özgü dehildi sen yürü eli topu Bı haftada 10 bin oluyor zaten gülüm
Bak beni nasıl gaza getiriyorlar yarın 25 bin yapicam o olucakNevreste Nevoş koş 2. Oldun
Çok dayandin zatenBak beni nasıl gaza getiriyorlar yarın 25 bin yapicam o olucak
Yaparım bilirsinÇok dayandin zaten
Bir günün beyliği beyliktirBak beni nasıl gaza getiriyorlar yarın 25 bin yapicam o olucak
Tekerlek taktımKurt var bu kızın ayaklarının altında
Saltanatın tadını çıkar teocanBir günün beyliği beyliktir
Vücudu şaşırtmak için mi yürünmeyecektiTekerlek taktım
Saltanatın tadını çıkar teocan
OleyyyyNevreste Nevoş koş 2. Oldun
ASSOSyal bak fazla yürümemen gerekiyormuşahaaann daaa linki
Harvard Üniversitesi: Günde 7 bin 500 adımdan fazlası zarar
ABD'de yer alan Harvard Üniversitesinden bilim insanları, günde 10 bin adım atmak yerine sadece 4 bin 400 adım yürümenin ciddi hastalıklara karşı korunmak için yeterli olabileceğini ortaya koydu. '10 bin adım' hedefinin 1960'lı yıllarda Japonya'da bir reklam kampanyası sırasında ortaya...www.memurlar.net
Bu haber Regen_ için mi yapıldıahaaann daaa linki
Harvard Üniversitesi: Günde 7 bin 500 adımdan fazlası zarar
ABD'de yer alan Harvard Üniversitesinden bilim insanları, günde 10 bin adım atmak yerine sadece 4 bin 400 adım yürümenin ciddi hastalıklara karşı korunmak için yeterli olabileceğini ortaya koydu. '10 bin adım' hedefinin 1960'lı yıllarda Japonya'da bir reklam kampanyası sırasında ortaya...www.memurlar.net
Hee şoka girdi vallaVücudu şaşırtmak için mi yürünmeyecekti
Ahahha zararlı diyoo o kadar çok yürümeyinn kızlarBu haber Regen_ için mi yapıldı
HayırSİZE BİR HABERİM VAR
Eki Görüntüle 2851399