- 28 Haziran 2011
- 61.335
- 154.219
- 898
Onu hic anlamam ki benYürüme baya yürüme. Gün aşırı yap. Platese başla o çok güzel inceltir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu hic anlamam ki benYürüme baya yürüme. Gün aşırı yap. Platese başla o çok güzel inceltir.
Tmm yarin yürümüyorumBen yurumuyorum yurumedimmi bak yalansa yalan de aha bugün yurumedim mesela
Ya arada böyle yap canim benm bı dene hiç olmassa.Tmm yarin yürümüyorum
Coksukur bende iyimŞükür iyi sayılırım sen nasılsın
Bu haftayi deneyeyim bakalımYa arada böyle yap canim benm bı dene hiç olmassa.
Onu hic anlamam ki ben
Ama çikolatasızBu haftayi deneyeyim bakalım
Evet olay storeden indirdiğim programlar var her güne göre onlarda da yapılır ben bazen çok hızlı yürüyorum bazen çok yavaş bazen ortaBaşlangıç seviye plates videoları çok bi alışırsan kavrarsan mükemmel.
Yürüyüşlerde hiç nabız yükseltiyomusun? 30- 60 sn lik falan
Evet olay storeden indirdiğim programlar var her güne göre onlarda da yapılır ben bazen çok hızlı yürüyorum bazen çok yavaş bazen orta
Sporun çok inceliği var aslında kardiyoda nabız için iyi ziplamalar var mesela aerobikte filan60 sn mesela haff koşu gibi interval olur harika olur.
O ne demek bonuscum nabız yükseltmekBaşlangıç seviye plates videoları çok bi alışırsan kavrarsan mükemmel.
Yürüyüşlerde hiç nabız yükseltiyomusun? 30- 60 sn lik falan
Almamışsındır canım. Ben de alırım sanıyorum diye bırakamıyorumAynı durumdayım Ama azalttım hemrn kilo aldım sanki
İnşaallah öyledirAlmamışsındır canım. Ben de alırım sanıyorum diye bırakamıyorum
Merhaba canım
Bende 2 kilo ama olsun ohhh oda gitti yaKuzum senin metabolizma hızlı galiba cok iyi gidiyordun, ben o kadar ramazanda sifir ekmek ile oruc tuttum sadece iki kilo