- 22 Ağustos 2015
- 29.653
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.452
- 598
Arada az yürüyün veya yurumeyin diyorum beni dinlemiyorlar pudingli kekimAlışmış metebolizma buna o yüzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada az yürüyün veya yurumeyin diyorum beni dinlemiyorlar pudingli kekimAlışmış metebolizma buna o yüzden
Hata ediyolar :) yağ yakıcı kürleri bile sık yapınca vucut alışıyo yağ yakmıyoArada az yürüyün veya yurumeyin diyorum beni dinlemiyorlar pudingli kekim![]()
Evet öyle sasirtmaktan kastım buydu rutine bindiriyor vücut çünkü ilaçta bile öyle tepkisi bı zaman sora o ilaç nasıl fayda etmiyorsaHata ediyolar :) yağ yakıcı kürleri bile sık yapınca vucut alışıyo yağ yakmıyo
Nasıl şaşıracak bu metabolizmaAlışmış metebolizma buna o yüzden
Bitter karam gofret yedim bugünOzaman kaç paket cikolaya yiyorsun![]()
Napsam kiHata ediyolar :) yağ yakıcı kürleri bile sık yapınca vucut alışıyo yağ yakmıyo
Mesela yarın çikolata filan bırak bide yürüme mola verNapsam ki![]()
Tmm yarin çikolata yemeyeceğimMesela yarın çikolata filan bırak bide yürüme mola ver![]()
Aaa alakası yok cidden diyorum yürümeTmm yarin çikolata yemeyeceğimyürüme derken beni trolluyon dimi gaptaaann
![]()
Ne oldiiiiii
NasılsınNe oldiiiiii![]()
Heee en son bugün yürüme yok dediydiniz gördükAaa alakası yok cidden diyorum yürüme![]()
![]()
Ben yurumuyorum yurumedimmi bak yalansa yalan de aha bugün yurumedim meselaHeee en son bugün yürüme yok dediydiniz gördük![]()
Yürüme baya yürüme. Gün aşırı yap. Platese başla o çok güzel inceltir.Heee en son bugün yürüme yok dediydiniz gördük![]()
Şükür iyi sayılırım sen nasılsınNasılsın![]()