- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
Arada az yürüyün veya yurumeyin diyorum beni dinlemiyorlar pudingli kekimAlışmış metebolizma buna o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada az yürüyün veya yurumeyin diyorum beni dinlemiyorlar pudingli kekimAlışmış metebolizma buna o yüzden
Hata ediyolar :) yağ yakıcı kürleri bile sık yapınca vucut alışıyo yağ yakmıyoArada az yürüyün veya yurumeyin diyorum beni dinlemiyorlar pudingli kekim
Evet öyle sasirtmaktan kastım buydu rutine bindiriyor vücut çünkü ilaçta bile öyle tepkisi bı zaman sora o ilaç nasıl fayda etmiyorsaHata ediyolar :) yağ yakıcı kürleri bile sık yapınca vucut alışıyo yağ yakmıyo
bunlar hep cikilata
Ozaman kaç paket cikolaya yiyorsunbunlar hep cikilata
Nasıl şaşıracak bu metabolizmaAlışmış metebolizma buna o yüzden
Bitter karam gofret yedim bugünOzaman kaç paket cikolaya yiyorsun
Napsam kiHata ediyolar :) yağ yakıcı kürleri bile sık yapınca vucut alışıyo yağ yakmıyo
Mesela yarın çikolata filan bırak bide yürüme mola verNapsam ki
Tmm yarin çikolata yemeyeceğim yürüme derken beni trolluyon dimi gaptaaannMesela yarın çikolata filan bırak bide yürüme mola ver
Aaa alakası yok cidden diyorum yürümeTmm yarin çikolata yemeyeceğim yürüme derken beni trolluyon dimi gaptaaann
Ne oldiiiiii
NasılsınNe oldiiiiii
Heee en son bugün yürüme yok dediydiniz gördükAaa alakası yok cidden diyorum yürüme
Ben yurumuyorum yurumedimmi bak yalansa yalan de aha bugün yurumedim meselaHeee en son bugün yürüme yok dediydiniz gördük
Yürüme baya yürüme. Gün aşırı yap. Platese başla o çok güzel inceltir.Heee en son bugün yürüme yok dediydiniz gördük
Şükür iyi sayılırım sen nasılsınNasılsın