• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Rahatsız etmedim seni oyuzden tahmin ettiğim.. dinlen olsun iyiz işte yiyoz iciyoz yuruyoz 🤣
Kuzum senin metabolizma hızlı galiba🤗 cok iyi gidiyordun, ben o kadar ramazanda sifir ekmek ile oruc tuttum sadece iki kilo🤷‍♀️

Nevoşum yaaa ina doktora gidebilirsin 🤗
Canım yarına randevu almıştım.Bugün ağrım geçti diye iptal ettim.Şu sebeple yaptım.Yarın 17 gün sonunda herkes hastaneye ve dışarı çıkacak.Ondan biraz daha bekleyeyim dedim.Riske girmeyeyim .
Akşam yürüyeyim dedim ağrım başladı🤭Ay sonuna randevu bakacağım.🤷🏼‍♀️

Kuzum senin metabolizma hızlı galiba🤗 cok iyi gidiyordun, ben o kadar ramazanda sifir ekmek ile oruc tuttum sadece iki kilo🤷‍♀️
Ben kendi vücudumu tanıdım biraz o yzuden gülüm ben .mesela meyve yersem bı 2 gün şaşırtan bunyemi kilo verimim kolaylaşıyor. Hamilelikte de mide bulantısında sadece meyve yedim 4 kilo verdim ama kasıtlı değildi yiyemiyorum 🤭

Canım yarına randevu almıştım.Bugün ağrım geçti diye iptal ettim.Şu sebeple yaptım.Yarın 17 gün sonunda herkes hastaneye ve dışarı çıkacak.Ondan biraz daha bekleyeyim dedim.Riske girmeueyim dedim.
Akşam yürüyeyim dedim ağrım başladı🤭Ay sonuna randevu bakacağım.🤷🏼‍♀️
Evet nevoşum yarın bi yığılma yaşanır kesin, demek randevu bulmak kolay, ay sonu iyi olur💜

Ben kendi vücudumu tanıdım biraz o yzuden gülüm ben .mesela meyve yersem bı 2 gün şaşırtan bunyemi kilo verimim kolaylaşıyor. Hamilelikte de mide bulantısında sadece meyve yedim 4 kilo verdim ama kasıtlı değildi yiyemiyorum 🤭
O zaman bir dün deli gibi cikilata yesem ertesi gün yemesem şok olur muyum acaba 🤷‍♀️🤦‍♀️

Ciikilata yemeyecen başka şeyler yapacaksın😂😂 onuda yersin ama kilo vermeden değil.
Ben mesela pirinç lapası yaptım
Patates yaptım
Meyve
Ekmek ve şeker yok. İşte Şok şok şok :KK70:
Ama pirinç ve patateste şeker var😄 meyvede de var 🤔 ben şeker ilacı başladım 🤷‍♀️

Back