Dur nevoş durDurabilsem :)
Bugün bile zor tuttum kendimi:)
2-3 gün dinlenirsem belki azalır:)
Sağol canım
Canım benim yıllardır ağrı vardı özellikle özel günümde yeni ameliyat olmuşum gibi oluyordu.Ama ihmal ettim.Bu sıra sağ tarafta bir şişlik oluştu.Fıtıkta olabilir.1 hafta -10 gündür ciddi olarak ağrıyor.Yürüyüş zorluyor galiba:)Ondan bugün hiç yürümedim.
Dur nevoş dur
Size söz verdim yürümem lazım :)Aman dikkat et yürüme bu ara madem ağrın oluyo niye yürüyosun
Yaa sahanesin güzel gidiyorsunİyi geceler ❤
4.700 lerdeydi son 15 dk dolandım düzliyim diye
Yaa geçmiş olsun kötüysen yürüme sahlik önemliSize söz verdim yürümem lazım :)
Bak bu mesaj subliminal mesaj içeriyor
Aynen öyle yap inşallah biraz yurumeyince bsy olmazSağol canım 1-2 gün deneyeyim:)
Bugün yürümedim hafifledi:)
Bende 6 kilo verdim sabitledim bayramda değişik şekilde devamRamazanda hiç kilo almadım çok iyi oldu:)Eskiden evde yürümek aklıma gelmezdi:)
Sağol Nevos ablamÇok iyi vermişsin
Kilo veremiyorsaniz kesinlikle insülin direnci ile alakali kırmak için kalori kısıtlaması yapıp direnmek gerekiyor.ya matofin kaynaklı ilaçlarla desteklemek gerekiyor
Ramazanda ikinci yarısı tatlı meselesine çok ara veremedim Ramazan'dan sora ona da ara vererek işi temize çekmem lazım
Endokrine gitmem lazım gidemedim:)Kilo veremiyorsaniz kesinlikle insülin direnci ile alakali kırmak için kalori kısıtlaması yapıp direnmek gerekiyor.ya matofin kaynaklı ilaçlarla desteklemek gerekiyor
3 ay kullandım bıraktım bendeEndokrine gitmem lazım gidemedim:)
Belki ilaç işe yarar:)
BendeÇok değil 4-5 kilo vermek istiyorum:)
Bende canım:)Bendeinşallah verirsin ben ekmeği bıraktım 1 aydır ne kadar yedin desen 3 dilimdir sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?