- 28 Haziran 2011
- 61.363
- 154.270
- 898
Ooo naptın sen beybiBende 6 kilo verdim sabitledim bayramda değişik şekilde devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo naptın sen beybiBende 6 kilo verdim sabitledim bayramda değişik şekilde devam
Bende anlamadım nasıl olduğunuOoo naptın sen beybi
Insulin direnci benKilo veremiyorsaniz kesinlikle insülin direnci ile alakali kırmak için kalori kısıtlaması yapıp direnmek gerekiyor.ya matofin kaynaklı ilaçlarla desteklemek gerekiyor
Nasıl anlamadın ne güzelBende anlamadım nasıl olduğunu
İnan anlamadım.yani açıkçası dikkat ettim bazı şeyler uyguladım tatlı ekmek yoktu.Nasıl anlamadın ne güzel
İnan anlamadım.yani açıkçası dikkat ettim bazı şeyler uyguladım tatlı ekmek yoktu.Nasıl anlamadın ne güzel
Süper canım maşallah ❤İnan anlamadım.yani açıkçası dikkat ettim bazı şeyler uyguladım tatlı ekmek yoktu.
Sonnzamanlar tatlı var ama yine çok yemiyorum ben ramazanda genelde böyleyim
Smdi Ramazan'dan sora yine değişik metodlarla dikkat etmeye devam edeceğim canim
Sağol sosyalimSüper canım maşallah ❤
Çok geçmis olsun yürümeye biraz ara vermek en iyisiCanım benim yıllardır ağrı vardı özellikle özel günümde yeni ameliyat olmuşum gibi oluyordu.Ama ihmal ettim.Bu sıra sağ tarafta bir şişlik oluştu.Fıtıkta olabilir.1 hafta -10 gündür ciddi olarak ağrıyor.Yürüyüş zorluyor galiba:)Ondan bugün hiç yürümedim.
İnan anlamadım.yani açıkçası dikkat ettim bazı şeyler uyguladım tatlı ekmek yoktu.
Sonnzamanlar tatlı var ama yine çok yemiyorum ben ramazanda genelde böyleyim
Smdi Ramazan'dan sora yine değişik metodlarla dikkat etmeye devam edeceğim canim
Bende farketmeden aldım kiloyu anlıyorum farketmeden vermeni
Ramazanda nasıl kilo alıyorsunuz yaBende farketmeden aldım kiloyu anlıyorum farketmeden vermeni
Ramazanda nasıl kilo alıyorsunuz ya
Himm tamam öyleyse alanlar oluyor da o yüzden dedim baya Cok yemek lazm almak için çünküRamazanda almadım ki ben öncesinde aldım
Himm tamam öyleyse alanlar oluyor da o yüzden dedim baya Cok yemek lazm almak için çünkü
Benm mevzu tek ramaAnlik değil ya bı hafta öncesi6 kilo nedir vicdansız oha 6 kilo ya