Sağ ol canımÇok geçmis olsun yürümeye biraz ara vermek en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımÇok geçmis olsun yürümeye biraz ara vermek en iyisi
Bakalım bi sayfaya göz atsin haberi yokmuşHoş gelmiş inşallah yarışma varken çok kalabalıktık smdi biraz daha Azız ama önemli olan yurumeye alışmak can
Yaa halbuki sürekli sayfa aktifBakalım bi sayfaya göz atsin haberi yokmuş
Forumda her yerde dolaşmak gerekiyo, bende bilmiyordum nevoş öğrettiYaa halbuki sürekli sayfa aktif
Bugünden başla canım, alt sınır 5 bin diye hatırlıyorumSosyalim insalah canım
Bir kış ancak markete gittim yazın bahçe var orda baya hareket halindeyimHoş gelmiş inşallah yarışma varken çok kalabalıktık smdi biraz daha Azız ama önemli olan yurumeye alışmak can
Markete gidicez birazdan aynen yuruyecem bide park var yakında bir tur atAyimBugünden başla canım, alt sınır 5 bin diye hatırlıyorum
Biz 8 aydır yürüyoruz beraber sanırım vazgeçemiyoruz iyi yaptın hoşgeldinBir kış ancak markete gittim yazın bahçe var orda baya hareket halindeyim
Assosyal canım heveslendirdi beni
Kendimi burda buldum
Adimsayarin varmiMarkete gidicez birazdan aynen yuruyecem bide park var yakında bir tur atAyim
Hoş buldumBiz 8 aydır yürüyoruz beraber sanırım vazgeçemiyoruz iyi yaptın hoşgeldin
Var canımAdimsayarin varmi
Hoş geldinizBir kış ancak markete gittim yazın bahçe var orda baya hareket halindeyim
Assosyal canım heveslendirdi beni
Kendimi burda buldum
HoşgeldinizMarkete gidicez birazdan aynen yuruyecem bide park var yakında bir tur atAyim
Daha ne olsun süper işte benimde hedef 10bin bugün 7bin küsür oldu akşama kadar tamamlarım diye düşünüyorumEki Görüntüle 2847748
Bugün bukadar sanırım olsa olsa biraz artar bugün okuyacaklaRim var şimdiden atayım
Olur bence yaklasmissin bayaHoşgeldiniz
Daha ne olsun süper işte benimde hedef 10bin bugün 7bin küsür oldu akşama kadar tamamlarım diye düşünüyorum
Markete gidicez birazdan aynen yuruyecem bide park var yakında bir tur atAyim
Bekleriz canımNevoşum arkadaşımiz yarışmaya katılmayı da düşünüyor MssPARE