Süper olur bana 5 bin yeterPaylaşırız nevoşum kuzum
Benim yarından itibaren az olacak canımBugunler her zaman gelmez, o da haklı regocan
Tebriklerİyi geceler ❤
4.700 lerdeydi son 15 dk dolandım düzliyim diye
Benimde öyle olacak gibi en azından 1 hafta kadar:)Benim yarından itibaren az olacak canım
10bin yaparım da fazlası olmaz gibi, köye gidiyorum yarınBenimde öyle olacak gibi en azından 1 hafta kadar:)
Bilinçli değildi canım, hep koşturmacadan oldu. Yoksa ben 15bini geçemiyorum hiçBunlar reklam kokan hareketler teo bunlara gerenk yok
Benim sezeryan dikişinde yıllardır ağrı oluyordu bu ara şişlik çıktı.1 haftadır bayağı zorluyor.Nette baktım fazla spor neden olabiliyormuş:)Doktorada randevu bulamadım.Ondan biraz azaltayım:)10bin yaparım da fazlası olmaz gibi, köye gidiyorum yarın
İnşallah canımDurun olum siz ben hele biraz alışayım neler yazıcam buraya.
Siz ısrar ediceksiniz nolur bonus fazla sıfırları at okuyamıyoruz diye
Benim sezeryan dikişinde yıllardır ağrı oluyordu bu ara şişlik çıktı.1 haftadır bayağı zorluyor.Nette baktım fazla spor neden olabiliyormuş:)Doktorada randevu bulamadım.Ondan biraz azaltayım:)
Allah kabul etsin kuzu ne demek
Nevoşum benim dikkat et kendine, ınş randevu bulunurBenim sezeryan dikişinde yıllardır ağrı oluyordu bu ara şişlik çıktı.1 haftadır bayağı zorluyor.Nette baktım fazla spor neden olabiliyormuş:)Doktorada randevu bulamadım.Ondan biraz azaltayım:)
Canım benim yıllardır ağrı vardı özellikle özel günümde yeni ameliyat olmuşum gibi oluyordu.Ama ihmal ettim.Bu sıra sağ tarafta bir şişlik oluştu.Fıtıkta olabilir.1 hafta -10 gündür ciddi olarak ağrıyor.Yürüyüş zorluyor galiba:)Ondan bugün hiç yürümedim.Dikişte mi şişlik?
Doktora gidene kadar hiç yürüme canım. Rabbim şifa versinCanım benim yıllardır ağrı vardı özellikle özel günümde yeni ameliyat olmuşum gibi oluyordu.Ama ihmal ettim.Bu sıra sağ tarafta bir şişlik oluştu.Fıtıkta olabilir.1 hafta -10 gündür ciddi olarak ağrıyor.Yürüyüş zorluyor galiba:)Ondan bugün hiç yürümedim.
WayyyyDurun olum siz ben hele biraz alışayım neler yazıcam buraya.
Siz ısrar ediceksiniz nolur bonus fazla sıfırları at okuyamıyoruz diye
Wayyyy
Durabilsem :)Doktora gidene kadar hiç yürüme canım. Rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?