- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
Eşimin sonucu bu hafta çıkar inşallah canım. Ona göre netleşir. Inşallah tekrar korona falan da olmayızHastami olucaksin sahi noldu durumlar? Basliyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin sonucu bu hafta çıkar inşallah canım. Ona göre netleşir. Inşallah tekrar korona falan da olmayızHastami olucaksin sahi noldu durumlar? Basliyormusunuz
Şuan herşey belirsiz tabiEşimin sonucu bu hafta çıkar inşallah canım. Ona göre netleşir. Inşallah tekrar korona falan da olmayız
Son dakikalar sayılmıyor bugünkü hanene 0 yazıyoruz
Yapacaktım unuttum ya inanBir allahın kuluda benide etiket yapmamış peehh
1 dakikaSon dakikalar sayılmıyor bugünkü hanene 0 yazıyoruz
Beni beni sosyaliniYapacaktım unuttum ya inan
Gündüz yoktum, akşam geldim ben deBeni beni sosyalini
Taam taam affetmeye calisiyorum şuanGündüz yoktum, akşam geldim ben de
Ben bu sıra gündüz yürüyemiyorum akşam işim oluyor.Çok yürüyemiyorum:)Maşaallah ne güzel yürüyorsunuz
Ben orucken yürüyorum akşamda forsum çıkıyor
Ben yürüyemiyorum daha doğrusu çekiniyorum :)Ama alıştım gibi belki bu hafta dışarı bile çıkarım:)Akşam 10:30 dan sonra yürüyorum:)Kk da işim oluyor:)Ben orucken yürüyorum akşamda forsum çıkıyor
Yogunsun bu aralar sanırım açken yağ daha iyi yakılıyormuş ya ondan ben işteBen yürüyemiyorum daha doğrusu çekiniyorum :)Ama alıştım gibi belki bu hafta dışarı bile çıkarım:)Akşam 10:30 dan sonra yürüyorum:)Kk da işim oluyor:)