- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
Sen benden de alıyorsun epey oluyorPaylas kuzum ben 2 binlik adımı paylascam çoğalıyor diyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benden de alıyorsun epey oluyorPaylas kuzum ben 2 binlik adımı paylascam çoğalıyor diyolar
Ahahha aynen el birligi ile bi 10 bin yapalım diyorumSen benden de alıyorsun epey oluyor
Bu adimlarla tebrikte aldım eheheh değmeyin keyfimeTebrik ederim ben bile okadar yürümedin bugün :)
Kızlar adımları paylassınlar diye bekliyorum Sınavın nasıl gecti canım bu arada sormayı unuttumNasılsınız kizzlaaaar
Çok iyi geçti kuzum çıkmış sorular di hepKızlar adımları paylassınlar diye bekliyorum Sınavın nasıl gecti canım bu arada sormayı unuttum
Çok sevindimm kuzum hadi atlattınÇok iyi geçti kuzum çıkmış sorular di hep
Sağol bebişim ohhhÇok sevindimm kuzum hadi atlattın
Sen nerdesin kaptanicemm
Allah Allah bir mayişma bir ağırlık oluyor dimiBurada
Iftar sonrasi Pilim bitiyor. Garip ama. Tum gün enerjigim
Gündüz baş ağrısı çoktu, şimdi iyiyim şükür canım. Sen nasilsinNasılsınız kizzlaaaar
Susuzluktan oluyor az sanırım o ağrı..Gündüz baş ağrısı çoktu, şimdi iyiyim şükür canım. Sen nasilsin
Kimseye adım kalmamış
Burada sıcak canım. Regl ağrısıydı sanırım. Ben de az diye ek adım yapıyorumSusuzluktan oluyor az sanırım o ağrı..
Çok şükür geçtiyse... Oralar nasıl sicakmi?
Bizim buralarda bı sicak sanki camlalri açtım tüm gün yine açık yaniyorum
Hastami olucaksin sahi noldu durumlar? BasliyormusunuzBurada sıcak canım. Regl ağrısıydı sanırım. Ben de az diye ek adım yapıyorum
Kalmaz mi ya. Dolu adim isteyeneKimseye adım kalmamış