- 22 Ağustos 2015
- 29.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.375
- 598
Başarılar kuzucum harika geçsin inş ❤
İnşallah canimlarBaşarılar canımmm cok cok güzel gecsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılar kuzucum harika geçsin inş ❤
İnşallah canimlarBaşarılar canımmm cok cok güzel gecsin
Benim yetisme imkanım yok deseneSahurda uyumaynca guzel atılıyor cidden.
Yok bea bazen hunharca uyuyorum hele çok yürürssem sabah kafayı vurdummu fenaBenim yetisme imkanım yok desene
Evet yürüsem aslında, dün 20 bin yapamadımEhhehhe tamam o zaman dedim bu güzel adımlar boyle mi atılıyor
Ben bugün yapacağım 20 bin beni izle ve gör nasi yapacagm orasını bilmemEvet yürüsem aslında, dün 20 bin yapamadım
Bekliyoring beybiiiiii sen yaparsın, aslansın kaplansinBen bugün yapacağım 20 bin beni izle ve gör nasi yapacagm orasını bilmem
Bu dersleri Nevreste den mi aldın heee kimin ogrenci siii ,Bekliyoring beybiiiiii sen yaparsın, aslansın kaplansin
Evet yürüsem aslında, dün 20 bin yapamadım
Bende bugun 2 bin adım atarsam paylasayım diyodum 20 binler konusuluyor atmasam daha iyiBen bugün yapacağım 20 bin beni izle ve gör nasi yapacagm orasını bilmem
At kız at bereketlenir o attıkçaBende bugun 2 bin adım atarsam paylasayım diyodum 20 binler konusuluyor atmasam daha iyi
Ahahhaha öyle mi diyosunn 20 bin olur mu dersinizAt kız at bereketlenir o attıkça
Yok o yürümeden olmazAhahhaha öyle mi diyosunn 20 bin olur mu dersiniz
Evet bu doğruAt kız at bereketlenir o attıkça
Ooooooooooooooo kaptanEki Görüntüle 2828465
Buyrun efenim.
Paylas kuzum ben 2 binlik adımı paylascam çoğalıyor diyolarYa gelicemde en fazla 7 bin adım atıyorum utanıyorum o yüzden
Az değil ki gayet iyi olsun paylaş motive oldu attirisinYa gelicemde en fazla 7 bin adım atıyorum utanıyorum o yüzden
Sen de yaramazlığa başladın gaptanımEki Görüntüle 2828465
Buyrun efenim.