- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
Daha gece bitmesine var bazen geç paylasiyorsun ya o yüzden demedim :))Ben bugün yürümedim. Teşekkürler.![]()
Dinlen bugün olsun canim
![Kiss mark :kiss: 💋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f48b.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha gece bitmesine var bazen geç paylasiyorsun ya o yüzden demedim :))Ben bugün yürümedim. Teşekkürler.![]()
Yaa seni yerimDaha gece bitmesine var bazen geç paylasiyorsun ya o yüzden demedim :))
Dinlen bugün olsun canim![]()
Aynen yürüyüş icin yer yok sahile gitmem lazm o da arac mesafesinde boyle oluncada markete ciksam ancak 2 bin adım atiyorumYürüyüş yapmıyorsun genelde sanırım canim yoksa üşengeç olmazdın![]()
Zeynep’ler biraz şey oluyor sankiAnacim sizin etrafinizda ne garip Zeynepler varmisben kendimden baska tanimam
![]()
Yaa seni yerimkaptan gibi kaptan
![]()
Ay ne bileyim öyle muhabbet dönüyordu sanki atladım ben de
Hicbirsey anlamadimAy ne bileyim öyle muhabbet dönüyordu sanki atladım ben de![]()
Oy yap tabiAnacim sizin etrafinizda ne garip Zeynepler varmisben kendimden baska tanimam
![]()
Kendine bakNe yapam![]()
![]()
![]()
Ya ama ilklerde çok saşiriliyorBu grupta ayni mavili teyze gibi hissediyorum kendimi![]()
Bu grupta ayni mavili teyze gibi hissediyorum kendimi![]()