- 26 Mart 2018
- 28.449
- 127.972
- 598
BakYok yav kaptanla aramızda konuşmuştuk birde adı zeynep üzülmesin iğrenmesin kadın dedimonu düşündüm yani
![]()
![HAbibte](/data/avatars/s/422/422108.jpg?1597656047)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BakYok yav kaptanla aramızda konuşmuştuk birde adı zeynep üzülmesin iğrenmesin kadın dedimonu düşündüm yani
![]()
İlk dedim ne oluyor başına Esra Erol diye belirtsene şekerimYok yav kaptanla aramızda konuşmuştuk birde adı zeynep üzülmesin iğrenmesin kadın dedimonu düşündüm yani
![]()
Keşke izleseydin bakalım nasıl haafızana kazınıyordu kendine şaşardınNasil pur dikkat izliyorsun ama. Hayat da aklimda kalmaz![]()
Sende ağına düşme cees bu kızın :silkele smileyyy:::Keşke izleseydin bakalım nasıl haafızana kazınıyordu kendine şaşardınzeynep hipnotize ediyor resmen
Gaptanımmm sende dün yorum yaptın ya ne bilem anlarsın diye düşündümİlk dedim ne oluyor başına Esra Erol diye belirtsene şekerim![]()
Of vallaha baskasi yerine utanmak istemiyorum. O yuzden izlemeyim iyiki etiketlemedinKeşke izleseydin bakalım nasıl haafızana kazınıyordu kendine şaşardınzeynep hipnotize ediyor resmen
Ben Müge'nin Zeynebinden sonra bıraktım o işleriKeşke izleseydin bakalım nasıl haafızana kazınıyordu kendine şaşardınzeynep hipnotize ediyor resmen
Gaptanımmm koru beni ne olurSende ağına düşme cees bu kızın :silkele smileyyy:::![]()
Dedim ya sevdiklerimi batağa çekememOf vallaha baskasi yerine utanmak istemiyorum. O yuzden izlemeyim iyiki etiketlemedin![]()
Konuyu biliyorum ama ipucu olmasa nerden çakayim şaşkın muneeccimmiyim bide Zeynep olduğunu şimdi öğrendim arrietyninGaptanımmm sende dün yorum yaptın ya ne bilem anlarsın diye düşündüm
Bu zeyneolerde var mı birşey diyorsun teo ?Ben Müge'nin Zeynebinden sonra bıraktım o işleri![]()
2 soze tava geldin yaa kaptanım