• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

8bin isde attim. 3 se markete Git gel. O kismi hic anlamadim. Yurume bandinda birde odada skci oluyor 🙄

Yürüme bandı hem sıkıcı ve daha çok yorucu. Ama kulaklık takip son ses hareketli müzik açtığında o ritme takılıp gidiyorsun :)

8bin isde attim. 3 se markete Git gel. O kismi hic anlamadim. Yurume bandinda birde odada skci oluyor 🙄

Aynen yürüyüş icin yer yok sahile gitmem lazm o da arac mesafesinde boyle oluncada markete ciksam ancak 2 bin adım atiyorum🤭
Ya edilir edildimi hareket evde zor dediğin gibi ama birazı dışarda oldumu evde çok rahat tamamlanıyor b🤭

Yürüme bandı hem sıkıcı ve daha çok yorucu. Ama kulaklık takip son ses hareketli müzik açtığında o ritme takılıp gidiyorsun :)
Katlana bilir band birde. Gonul isterdiki tv karsisinda yuruyeyim 😁 cocuk odasi ile dip dipe. Ve uyku saatleri. Ses yapiyor. Kaliyorum odada. Yaz gelse balkonda yürürüm en guzeli.
Bir yandan da kk olunca atiliyor ama yoruldum 🥴

Katlana bilir band birde. Gonul isterdiki tv karsisinda yuruyeyim 😁 cocuk odasi ile dip dipe. Ve uyku saatleri. Ses yapiyor. Kaliyorum odada. Yaz gelse balkonda yürürüm en guzeli.
Bir yandan da kk olunca atiliyor ama yoruldum 🥴
Ben spor salonunda deli gibi yürüyorum bantta uçuyorum nerdeyse :D

Back