Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 bin altına düşme de canim yapiliyor her türlüYavaş Yavaş adım sayısı azalıyor biraz daha bekleyelim bence2 binde haber ederim sana arkadaşım
![]()
Kaç yaptın ki 5 bin yapicaksin,3bin adim kaldi. Bitse de otursam
5 bin altına düşme de canim yapiliyor her türlü![]()
Evet kesinlikle canim bende kendimi ona zorluyorum5bin yapılıyor bir şekilde. İyi oldu bir sınır koymak ya. En azından onun altına düşmediğin zamanda motive oluyor insan![]()
Yorucu ya 20 bin ,Benim hedefim 20![]()
Aynen sinir iyi oldu. Gecen halim yoktu. Sirf 5bin tamamlayim diye zorladim. Hic yokdan iyi5bin yapılıyor bir şekilde. İyi oldu bir sınır koymak ya. En azından onun altına düşmediğin zamanda motive oluyor insan![]()
8bin isde attim. 3 se markete Git gel. O kismi hic anlamadim. Yurume bandinda birde odada skci oluyor![]()
8bin isde attim. 3 se markete Git gel. O kismi hic anlamadim. Yurume bandinda birde odada skci oluyor![]()
Ya edilir edildimi hareket evde zor dediğin gibi ama birazı dışarda oldumu evde çok rahat tamamlanıyor bAynen yürüyüş icin yer yok sahile gitmem lazm o da arac mesafesinde boyle oluncada markete ciksam ancak 2 bin adım atiyorum![]()
Evetttttt sevmiyorum seni küstüm sana gaptanımm kötü davranıyorsun banaCiddimi algılıyosun?
Bu sefer sana kızdımEvetttttt sevmiyorum seni küstüm sana gaptanımm kötü davranıyorsun bana
Film izliyorum bitsin de gelem![]()
Öp beni barışalım gaptanımmmmmmBu sefer sana kızdımbeni tersledin
![]()
Katlana bilir band birde. Gonul isterdiki tv karsisinda yuruyeyimYürüme bandı hem sıkıcı ve daha çok yorucu. Ama kulaklık takip son ses hareketli müzik açtığında o ritme takılıp gidiyorsun :)
Ben spor salonunda deli gibi yürüyorum bantta uçuyorum nerdeyseKatlana bilir band birde. Gonul isterdiki tv karsisinda yuruyeyimcocuk odasi ile dip dipe. Ve uyku saatleri. Ses yapiyor. Kaliyorum odada. Yaz gelse balkonda yürürüm en guzeli.
Bir yandan da kk olunca atiliyor ama yoruldum![]()