Ben skliyorum. Spor soluna giderken 15 dk yapiyordum her kardio aletini :)Ben spor salonunda deli gibi yürüyorum bantta uçuyorum nerdeyse
Oylece 1,5 saat gidiyordu.
Salonlar acik mi Türkiyede?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben skliyorum. Spor soluna giderken 15 dk yapiyordum her kardio aletini :)Ben spor salonunda deli gibi yürüyorum bantta uçuyorum nerdeyse
Ya bizim lojmanimizda var binamin yaninda yakın anahtarı alıp açıp her türlü çalışıyorduk ama tabi şuan aktif değil erkekler gidiyor sadece sanırım.Ben skliyorum. Spor soluna giderken 15 dk yapiyordum her kardio aletini :)
Oylece 1,5 saat gidiyordu.
Salonlar acik mi Türkiyede?
Evet başladım bugunde 5000 adımla kapattım malesef Belki yürüyüşre yeni ceylanlar bulurumBak HAbibte de başladı yürümeye. Haberin olsun
Ay ben öyle beceriksizim düşüyorum üstündenYa bizim lojmanimizda var binamin yaninda yakın anahtarı alıp açıp her türlü çalışıyorduk ama tabi şuan aktif değil erkekler gidiyor sadece sanırım.
ciddenmi kiz ayağın takildimi fenaAy ben öyle beceriksizim düşüyorum üstünden
Onu nasil basariyorsunAy ben öyle beceriksizim düşüyorum üstünden
Sportif kadın benceOnu nasil basariyorsun
Hiç hayal edemezsiniz, eşim de inanmıyordu.çünkü yürüyememek üstün başarıOnu nasil basariyorsun
Çalışırken biniyosan bı ayak aticaksin sadeceHiç hayal edemezsiniz, eşim de inanmıyordu.çünkü yürüyememek üstün başarı
Yok bindikten sonra çalıştırıyorum ama yetişemiyorumayaklarımı kaldırarak yürümeye çalışıyorum. Neyse eniyisi ben sokakta yürüyeyimÇalışırken biniyosan bı ayak aticaksin sadece
Bu ne yafs
Yok yok devam et
Ben ders calismaya kaçayım sora da kaçıncı.ruyama gidersem artıkYok yok devam et
Esim cocuklari yatirmayi basarsaydi devam ederdim muzige kaptirmis kendimi gidiyordumYok yok devam et
12 adım daha ataydın psikolojik olarak 10bin gözükeydi