Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah ya. Benim olursa tüp bebekle olacak. Kendimi korkutur muyum acaba zor elde ettiğim için. Sanırım doktorlar bilir durumu. Olmamış çocuğa don biçiyorum ben de1 saatte 6km tamamlanmış oluyor. Normal hızda yürüyorum ben eşimin temposuna yetişiyorum beraber yürüdüğümüzde.
Gebelik öncesi koşuyordum ben doktor koşmaya devam edebilirsin dedi ama enerjim yetmedi. İlk 3-4 ay bitiktim. Sonra da koşu tempoma dönmek zorladı. Yani önemli olan ne yapabildiğin aslında.
gebelik öncesi ne kadar formda olursan sonrasında aynen devam edebilirsin genelde. Doktor da riskin olmadıkça önceden ne yapıyorsan devam diyor![]()
Şu son hafta evde yürüdüm hepama adımların bayağı oluyor senin de. Sonrasında evdeki hareketinle falan mı?
Ay inşallah ya. Benim olursa tüp bebekle olacak. Kendimi korkutur muyum acaba zor elde ettiğim için. Sanırım doktorlar bilir durumu. Olmamış çocuğa don biçiyorum ben de![]()
Ben gebelikten önce her gün 25-30 dk spor yapardım kardiyo pilates yoga karışık. Yürürdüm de 7-8 km civarı. O yüzden hamilelikte biraz azalttım sadece. Hamilelikten önce belli bi spor alışkanlığında olursan hamilelikte yürüyüşler seni rahatsız etmez cnm. O yüzden düşünüyosan şimdiden düzenli spor yapmaya çalış. Düzenli yürüyüş de olur.Peki kızlar tempo nasıl oluyor yürüyüşünüzde. İleride birgün lazım olur belkiben de bir gün olur da hamile kalırsam yürümeye devam etmek istiyorum
![]()
Bir senedir düzenli yürüyorum canım. Inşallah ben de sizler gibi yürürümBen gebelikten önce her gün 25-30 dk spor yapardım kardiyo pilates yoga karışık. Yürürdüm de 7-8 km civarı. O yüzden hamilelikte biraz azalttım sadece. Hamilelikten önce belli bi spor alışkanlığında olursan hamilelikte yürüyüşler seni rahatsız etmez cnm. O yüzden düşünüyosan şimdiden düzenli spor yapmaya çalış. Düzenli yürüyüş de olur.
Allah Allah neden ki acaba...Paylaşım yapacağım, İnternet sayfayı açmadı bir türlü. 15 bin adım attı. Uygulamadan resim yüklenmiyor![]()
Ne yaptıysam açmadı canımAllah Allah neden ki acaba...
Bende yükleniyor.
Olabilir olsun sen yürümeden durmasın zaten bu kesin olduğu.icinNe yaptıysam açmadı canım
Havalar düzeldi, iyi oldu. Yoksa soğukta çok zor oluyorduOlabilir olsun sen yürümeden durmasın zaten bu kesin olduğu.icin![]()
Duzeldimi bizim evin önü kayak merkeziHavalar düzeldi, iyi oldu. Yoksa soğukta çok zor oluyordu
2 gündür bahar havası var canım. Biraz göndereyim kavuşursa sanaDuzeldimi bizim evin önü kayak merkezi
Buraya yaz ne zaman gelir acep.,![]()
Çix kavuşmaz buraya anca Nisan sonu2 gündür bahar havası var canım. Biraz göndereyim kavuşursa sana![]()