- 5 Ekim 2020
- 13.452
- 35.933
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferin banaaaEki Görüntüle 2789843
Ben varım gaptanimmmmmmmKızlar ben ufaktan en az 6 bin adım olarak yarın basliyorum
M -Murphy
C Capanin Gururu Teyom
A Arrietty_
JES
Aiglethe4th
succulentaski
Delirtiyor
Regen_
Sohrab
Hadi beraber yapalım?
Başka varmı bilmiyorum. Çok yürüyemem. Oturma halinde olacağım dersler vs derkene ama minimum yürümek istiyorum.
Niloyatospikk sende gel kız yuruyorsun :))
Yeni çizelge yapicam
Paten sürerken mi çanağı kırmaya niyetim yok
Hehehhe ben söz vermeyeyim ama sizi takip ederim minik admlarımlaKızlar ben ufaktan en az 6 bin adım olarak yarın basliyorum
M -Murphy
C Capanin Gururu Teyom
A Arrietty_
JES
Aiglethe4th
succulentaski
Delirtiyor
Regen_
Sohrab
Hadi beraber yapalım?
Başka varmı bilmiyorum. Çok yürüyemem. Oturma halinde olacağım dersler vs derkene ama minimum yürümek istiyorum.
Niloyatospikk sende gel kız yuruyorsun :))
Yeni çizelge yapicam
Olmaaaaaz yazıcam adını maksat düzenli yürüyüş canim ya :)Hehehhe ben söz vermeyeyim ama sizi takip ederim minik admlarımla
Bir sen bir ben yürümüyoduk jess yalnız mı kaldımBen varım gaptanimmmmmmm
Teoyu atalım da çan eğrisini yukseltmesin asggsgsÇizelge yapicam tam olarak katılmak isteyenler belirtsin isimleri yazayım yarışta en düşük olanı gecmeye çalışırım fırsatım oldukcada fazla yürürüm
Cincabim sen fitsin ben pogudugum yürümem lazımBir sen bir ben yürümüyoduk jess yalnız mı kaldım
Regen sonunculukta yanlız olmassin ben varım burda paşa gibi benBir sen bir ben yürümüyoduk jess yalnız mı kaldım
En düsük olanı geçmeye çalısmakta zorlanmayacaksn benceOlmaaaaaz yazıcam adını maksat düzenli yürüyüş canim ya :)
En az 4 bin fifti fiftiEn düsük olanı geçmeye çalısmakta zorlanmayacaksn bence