- 26 Mart 2018
- 28.452
- 127.973
- 598
Ben de o yüzden oldum zaten.Tamamdır yavrum sağol. Yetim çocukların eğitimi için harcanıyormuş zaten o da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de o yüzden oldum zaten.Tamamdır yavrum sağol. Yetim çocukların eğitimi için harcanıyormuş zaten o da![]()
Pro mu oluyosu jesssTamamdır yavrum sağol. Yetim çocukların eğitimi için harcanıyormuş zaten o da![]()
YOk be cincabım tr hesaplarımızı sıfırladık. Anca elden gönderirimPro mu oluyosu jesss![]()
Olsun yesil profil fotona daha cok yakısıyorYOk be cincabım tr hesaplarımızı sıfırladık. Anca elden gönderirim![]()
AYNen uyumlu oluyor dimiOlsun yesil profil fotona daha cok yakısıyor![]()
Tabi canımmmmm regen bolt olacak az kaldı
Tabiki bak bana pembe elbisemle kırmızı uyumlu olur mu hic ondan yapmıyorum bendeAYNen uyumlu oluyor dimi![]()
Tabiki ama çenemle rekor kırayım diyorum
Ahahahahah nazar değer sus susTabi canımmmmm regen bolt olacak az kaldı![]()
O beş aylık ben sanki dokuz aylık
O beş aylık ben sanki dokuz aylıkağırlık çöküyor üstüme
Aynen kaptan bebiş nasıl biliyorsun yaNiye boyle miskinsin seen. Vitaminsiz misin![]()
Akşam helva kavurdum 20 dk tansiyonum düştü sankihahahha allahım ya kalk kalk doparlan gendine gel![]()
Bende vitaminsizim ne yapalımBende kansizimkendime kufur eder gibi oldu. Bu Türkce niye boyle ya
Kalk kalkkk.
Gecen 30bin yaptim haberin var mi![]()
Simdi baktim. Sevgililer gününde yapmisim.Bende vitaminsizim ne yapalım
Bu saatte nereye kalkayım ya ben anca yaylanırım şu saatlerde
Neyyyyyy 30 bin mi![]()