He süt olsun o olsun bu olsun diyosun ama sen yapma sağlıklı beslen bol sıvı tamam desemde bı bakmışsın yapıyorsunDarısı başımabenim hayaller çok toz pembe doğumdan sonra yürüyüş diyet veririm diyorumda süt şeyside var daha
Tabi canım orası öyle bugünlere kolay gelmedim. Elhamdülillah duamı yaşıyorum. Rabbim nasip ederse sağlıkla kucağıma alsam daha ne isterim.He süt olsun o olsun bu olsun diyosun ama sen yapma sağlıklı beslen bol sıvı tamam desemde bı bakmışsın yapıyorsunsağlıklı gelsin de kuzum verirsin elbet
Evet evet evetYılbaşında aktifleştirsek mi grubuH M
Sen nasıl tembellesirsinBende tembellestim. Aktif olsa burasi cok iyi geliyordu ya
Otuz mu dokuz hey maşallahŞimdi değil sonrabir yere ayrılmayın sakın motivasyon olur banada yürüyüşle 39 kilo verdim 14 nü geri aldım doğurduktan sonra tam gaz devam
İnşallah canımOtuz mu dokuz hey maşallah
Bi sağlıkla doğum yap inşallah bahara bebek arabada çıkarsın
O kadar yürümüyorum bu sıralar hatta 10 bin bile olmuyor. 5 bin yürüsem fena olmaz
O kadar yürümüyorum bu sıralar hatta 10 bin bile olmuyor. 5 bin yürüsem fena olmaz
Tabi ki öyleHep zirvede mi kalacaktınız sıra bizde şimdi
Valla iste aktifim sadece. Ama saymiyorum onu. 10-15 arasi oluyor adim.Sen nasıl tembellesirsin
Valla iste aktifim sadece. Ama saymiyorum onu. 10-15 arasi oluyor adim.
Bisiklet ile gidiyorum ise. Gunluk 26 km var, yokus yollar. Ama elektrikli bisiklettembelligim sporum yok bunlar var diye. Ama kilo vermeme yardimci degil.
Niye?
Cünkü yiyorum da.
Artık bende yürümüyorum
12 binde az değil haniBenim de şu an 7700 olmuş eve gidesiye 12 oluyor ama rutinim bu ve bir işe yaramıyor. Ayrıca çıkmak lazım akşamları.
12 binde az değil hani
Evet benimde rutinim. O yuzden vucud aliskin. Farkli gelmiyor. Yurume bandimda var benim. Tembellik resmenBenim de şu an 7700 olmuş eve gidesiye 12 oluyor ama rutinim bu ve bir işe yaramıyor. Ayrıca çıkmak lazım akşamları.
Hey maşallah. Tuü20bine az kalmis ama halim kalmadi