Olur ama yerde kar olursa biraz zor olur ama olmayınca iyi olur hiç olmazsa bı rutin oluşur canimYılbaşında aktifleştirsek mi grubuH M
Yürümek güzel olur ama canim skntin yoksa tabi benim vardı yürümeyi filan bıraktım ama böyle rahat hamilelikte güzel birşey bencebende katılmak isterim
Şuanlık sıkıntı yok hamd olsun 6+5 çıkıp yürüş yapıyorum aradaYürümek güzel olur ama canim skntin yoksa tabi benim vardı yürümeyi filan bıraktım ama böyle rahat hamilelikte güzel birşey bence
Anladim canim sağlıkla gelsin minnakinŞuanlık sıkıntı yok hamd olsun 6+5 çıkıp yürüş yapıyorum arada
Kesinlikle faydası olur ben 13 kg almıştım 2 kg kaldı hepsini vermiştim doğumdan soraBenimde kiloya dikkat etmem gerek egzersiz yapamasamda yürüşle bir müddet sabit kalabilirim belki
Şuanlık sıkıntı yok hamd olsun 6+5 çıkıp yürüş yapıyorum arada
Olur ama yerde kar olursa biraz zor olur ama olmayınca iyi olur hiç olmazsa bı rutin oluşur canim
Vandaydim Kayseri'ye geldim canim Burdasa erciyeste kar var bazen atistirmisti kislari zaman zaman yağıyor burayada ama tutmuyor eskisi gibi bu hafta çok sıcak mesela şuan parkta yürüyorum 40 dakika tamamlayıp eve gidicemBiz istanbuldayız hava hala yaz gibi ya. Kar da yağmaz bu sene bence. Sen doğuda bir yerde miydin?
Vandaydim Kayseri'ye geldim canim Burdasa erciyeste kar var bazen atistirmisti kislari zaman zaman yağıyor burayada ama tutmuyor eskisi gibi bu hafta çok sıcak mesela şuan parkta yürüyorum 40 dakika tamamlayıp eve gidicem
Oo gece sabah soğuğu fena sorma güneş olmasa donarsin Van da da çok kar olurduEvet doğru hatırlamışım vandaydın o zamanlar. Evet bu hafta çok sıcak gitti havalar ama Kayseri de soğuk olur tabi. 2 sene önce kasım ayında gitmiştim. Gece donmuştuk
Gebeşlere yasakBenide bekleyin mutlaka katılacağım yoksa başka çare yok
Şimdi değil sonraGebeşlere yasak
İnşallah canim sahlikla gelsin de kg oturmadan vermek lazım üstüne eklemeden ben ekledim biraz vermem lazım nasıl gidiyor kuzumŞimdi değil sonrabir yere ayrılmayın sakın motivasyon olur banada yürüyüşle 39 kilo verdim 14 nü geri aldım doğurduktan sonra tam gaz devam
Sağol canım benim çok şükür güzel gidiyorİnşallah canim sahlikla gelsin de kg oturmadan vermek lazım üstüne eklemeden ben ekledim biraz vermem lazım nasıl gidiyor kuzum
Benm ikiz olduğu için suyu oyu buyu iki bebeğin ödem filan gitti benim sora bikac kg kendim ekledim süt bahanesi ileSağol canım benim çok şükür güzel gidiyorgünler geçmiyor sadece sen azimlisin verirsin bence doğumdan sonra kilolar hemen gidiyormu
Darısı başımaBenm ikiz olduğu için suyu oyu buyu iki bebeğin ödem filan gitti benim sora bikac kg kendim ekledim süt bahanesi ile