3800 adimim var canım beni çıkarın listeden
:)) Olsun yahu arada olur okadar bende çok girmiyorum3800 adimim var canım beni çıkarın listedenkk ile arama mesafe koymaya çalışıyorum yürüyüş yapamıyorum ders çalışıyorum vakit buldukça
Haftalık ekran resmi atar dışardan takip ederim sizi:)) Olsun yahu arada olur okadar bende çok girmiyorum
Hicmi yurumeyeveksin
Hadi insallah kazanırsın başarılar canimHaftalık ekran resmi atar dışardan takip ederim sizi
Hastaneden gelmiş yatağa girmişim kim yürüyecekTotonami vuraydim yürü diye ondanmi küstünbizde 20 binden 10 bine düşüyoruz arada önemli olan 3 aşağı 5 yukarı değil ki kuzu
Hiç yapmamaktan iyidir
Kesinlikle senHastaneden gelmiş yatağa girmişim kim yürüyecek
Yürürüm evelallah biraz kendime geleyim ama yemeği kim yapacak bu evi kim toplayacakKesinlikle sen
Onlar yürüyerek yapılmıyor muyduYürürüm evelallah biraz kendime geleyim ama yemeği kim yapacak bu evi kim toplayacak
Yok ya ben yapamıyorum öyle kondisyonum boziliOnlar yürüyerek yapılmıyor muydu
Dimi bende direk yürümem lazm yurudugumu anlamam için ama adım sayar bu her adımı sayarYürüdüğüm zaman ful konsantre olup hedef şaşmadan gidince oluyor
Kendime akkılı bileklik almam lazım telefona alışık değilim bunca zaman oturarak geçirdiğim için bünyem kabul etmiyorDimi bende direk yürümem lazm yurudugumu anlamam için ama adım sayar bu her adımı sayar
Bende Alicam onu ya bakalim.Kendime akkılı bileklik almam lazım telefona alışık değilim bunca zaman oturarak geçirdiğim için bünyem kabul etmiyor
Sürekli oturulurmuKendime akkılı bileklik almam lazım telefona alışık değilim bunca zaman oturarak geçirdiğim için bünyem kabul etmiyor
Çalışmalarım hariç rabi yürüyorum boyuna ama hiç saymadımSürekli oturulurmu
Alistim sanirim, siz kadar olmasada
Oturulur.Sürekli oturulurmu
Saçımı niye çekiyorsun
Kızıl derili lakabın : Oturan boğa mı ?Oturulur.