Yok yaparsin ama aşırı yormadan.Ben calisirken popo üstü düştüm cok siddetli oyle boyle degil acillik oldum sonrada bende kalici oldu baya duzeldim sporlada kilolari atmam lazimdi dizler cekmiyo kiloyu bileklere vurdugu icin mecburdum yani
Üz beni Nevreste nolurBen 1600 yaptım bile sen düşün
Azyiyince gidiyo ama yağ olarakta kaliyo cunku basliyo artik giden kilodan dolayi sarkmalar oyuzden yuruyus yada spor şart oluyo sıkı olmak icinYok yaparsin ama aşırı yormadan.
Bende düştüm öyle bikere kuyruk sokumu biraz ağrıdı geçti şükür.
Spor iyidir yerinde yapicna tabiki.
Haklısın kiloda iyi değil
Ama az yiyincese gidiyor
Sen 3 bin bile yapamazsın yap görelimÜz beni Nevreste nolur
Geçmiş olsun canım:/Ben calisirken popo üstü düştüm cok siddetli oyle boyle degil acillik oldum sonrada bende kalici oldu baya duzeldim sporlada kilolari atmam lazimdi dizler cekmiyo kiloyu bileklere vurdugu icin mecburdum yani
Sagol canimGeçmiş olsun canım:/
3binmi 0 eksik soyledin sanirsamDurum vahim
3 bin gelirmi.bugun
Haklısın mutlaka şart sklasnca daha zayıf duruyorsun olduğun kilodan ama hani baya bel bölgesi vs önemli çok yormamak lazım demek istedimAzyiyince gidiyo ama yağ olarakta kaliyo cunku basliyo artik giden kilodan dolayi sarkmalar oyuzden yuruyus yada spor şart oluyo sıkı olmak icin
Anladim canim ben seni yorma dedigini cevaplamak istedim sadeceHaklısın mutlaka şart sklasnca daha zayıf duruyorsun olduğun kilodan ama hani baya bel bölgesi vs önemli çok yormamak lazım demek istedim
bööönnn 3000 yapacağım bi kereSen 3 bin bile yapamazsın yap görelim
Tabi tabibööönnn 3000 yapacağım bi kere
Sali ben ise dönüyorum. 15bin alti olmaz :))Nevreste ama maşallah diyorum.
Bakalım haftaya rakipler ne olacak
Bende biraz düşük tutarım yüksek sayı olmazsa
Biraz rahatladım
tlf masada bırakıp gidiyorum hep ondan oluyor böyleTabi tabi