- 22 Ağustos 2015
- 29.560
- 86.107
Ya oturucam kalkmak zor geliyor en iyisi hiç oturma diyorum yavaş mavaş ayakta durVallaaa bu gazla fizana gidersiniz siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya oturucam kalkmak zor geliyor en iyisi hiç oturma diyorum yavaş mavaş ayakta durVallaaa bu gazla fizana gidersiniz siz
10 binden aşağısı az geliyorAzmis ya
Onu ertesi güne ekleyince hiç az olmuyorAzmis ya
Kiz benim ayaklarim cok agriyo bide regli olcam ondan sanirim hic halim yokYa oturucam kalkmak zor geliyor en iyisi hiç oturma diyorum yavaş mavaş ayakta dur
Bağımlılık oldu10 binden aşağısı az geliyor
Onu diyorum iste 1500 azmiyaaa biz uyuyoruz uyku uyku sizde o yokmuyaaaOnu ertesi güne ekleyince hiç az olmuyor
Geçen nasıl oldun yazdım ama cvp yazdın mı gormedim agriyormu hala sanırım senin rahatsızlığından dolayı uzun sürüyorKiz benim ayaklarim cok agriyo bide regli olcam ondan sanirim hic halim yok
Ben uyuyorum ya dün öyle şeee ettim.Onu diyorum iste 1500 azmiyaaa biz uyuyoruz uyku uyku sizde o yokmuyaaa
Canim benim belimdeki disklerim kaydi onu tedavisini goruyorum oyuzden o belkaymasi dizlerime ayaklarima vuruyo arti romatizmadan şisme oluyo buda beni rahatsiz ediyo basimin agrisida belim yuzumdenmisGeçen nasıl oldun yazdım ama cvp yazdın mı gormedim agriyormu hala sanırım senin rahatsızlığından dolayı uzun sürüyor
Aynen:)Bağımlılık oldu
Himm doğrudur tedavimi oluyorsun pekiCanim benim belimdeki disklerim kaydi onu tedavisini goruyorum oyuzden o belkaymasi dizlerime ayaklarima vuruyo arti romatizmadan şisme oluyo buda beni rahatsiz ediyo basimin agrisida belim yuzumdenmis
Evet canim ilac kullaniyorum bide balli karisim yaptirdim icerden beslesin diye sadece sag bacagimda agrim var solda yok meselaHimm doğrudur tedavimi oluyorsun peki
Bilseydim derdim çok yürüme diye vallahiEvet canim ilac kullaniyorum bide balli karisim yaptirdim icerden beslesin diye sadece sag bacagimda agrim var solda yok mesela
üzüldümBugün daha hiç yürümedim :)Telefon yeni elime geçti:)
Bakalım artık:)
En alt bende öyle yaparım inşallah alışkınım zaten o sayıya10 bin altına düşmeyi düşünmüyorum:)
Üzülme eline geçer geçmez hallediyor işiniüzüldüm
Ben calisirken popo üstü düştüm cok siddetli oyle boyle degil acillik oldum sonrada bende kalici oldu baya duzeldim sporlada kilolari atmam lazimdi dizler cekmiyo kiloyu bileklere vurdugu icin mecburdum yaniBilseydim derdim çok yürüme diye vallahi
Ben 1600 yaptım bile sen düşünüzüldüm