Öyle olmalı aslında koca listenin diyetiyle uğraşıyor.. zor iş yaKaptanim diye demiyorum hayatta gozunden birsey kacmaz ben sana diyim
Garibim napsinÖyle olmalı aslında koca listenin diyetiyle uğraşıyor.. zor iş yaherkesin kilosu oranı
Güzel ama koşmak çok itina istyeen birşey kalb işin içine giriyor.. biz şöyle hafif zıplayarak koşalım en iyisiGünaydın
Kosmak da cok güzel birsey
3 gündür unuttuğun için cezalisinGünaydın
ben unutmuşum ya
programı bile yüklememişim ya öff. Haklısın3 gündür unuttuğun için cezalisingünaydın
Yuruyormusun calci hiç... Yuruyrosan önceki gün dokumanlarinla geçireyim listeye
Sakat islerden uzak durayimGüzel ama koşmak çok itina istyeen birşey kalb işin içine giriyor.. biz şöyle hafif zıplayarak koşalım en iyisi
Gunaydin ❤Günaydın kızlar. Tempoya göre 1 saatlik yürüyüş gerçekten de en fazla 8000 adım oluyor. Ben de hep ölçüyorum
Dogru canim ben köyün bir ucuna ekmek almaya firina gidiyorum markete derken 1000 adimGünaydın kızlar. Tempoya göre 1 saatlik yürüyüş gerçekten de en fazla 8000 adım oluyor. Ben de hep ölçüyorum
Orta tempoda 10 dk 1200 adımDogru canim ben köyün bir ucuna ekmek almaya firina gidiyorum markete derken 1000 adim
Benim ki saydirmiyorda otur ne yapacaksin diyorAnnem diyor adım saymaktan kafayı bozacaksın
Buldum canım çok teşekkür ederimEvva gelsin bakariz canim cunku dunku adim sayisi vardir
Mesela dun bende hic bir durmadan attigim adim yok 7 bin adim attim
Haksızlık olmasin
Evde tekerlikli sandalye kullandığım söylenemez tabiki yürüyorum ben gezen tavuk yumurtasiyim ama adım saymiyorumTamam 23 bini goren arkasını görüyor zaten senin iş halloldu bence
Benim gibi deseneama Güzel hedef yukseltmissin
Harika.kilo vermişsin yürüyüş başlı baslina bı spor zaten yediklerini dikkat ettinmi bende 1 ay sonunda ne olacak merak ediyorum
Biyrinnn yuruyormusunuz Güzel bayan ekleyelim
Ben baktım.hemen 8 bine tekabül ediyor aslinda yazar da bulamamaşindir
Tamam halloldu
Aynen abla
Tamam öyle.yazdim canim
Şuan sadece 6500 yapmışım mecburi işlerimi.hallederek arabayla gititgimiz için çarşıya 10 bin yaparım bugün belkiSakat islerden uzak durayim
Bugün ki hedef kac?
Ben bunu takıma yazdım sanıyordum ya gıııTakımda Öğretmen Olan herkesin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun@snglmlk