8000 olur demissinizde 8000 olmaz yani canim ordaki hizini gostermisBen ortalama yazdım ama canım
gunaydinnnnnnn
7500 olurmu8000 olur demissinizde 8000 olmaz yani canim ordaki hizini gostermis
Gecen test ettim 8 dakikada 1000 adim attim
Imkani yook canim hatta hizli adimlarla yurudum7500 olurmuher telefonun değişiyor aslında ama ortalama tam blmiyorum
Himm ya aslında sayının mutlaka yazması lazm öyle degilmiIste ordaki ortalama hizi canim attigi km degil
Her program değişik sen aynısı ise anlarsın ondan kullanıyorsan bana ortalama soylermisin ona göre yazimIste ordaki ortalama hizi canim attigi km degil
Her program değişik sen aynısı ise anlarsın ondan kullanıyorsan bana ortalama soylermisin ona göre yazim
Kendi telimde 6 km 8 binlrdeydi ya nevreste de diyince bizde öyledir dedikEvva gelsin bakariz canim cunku dunku adim sayisi vardir
Mesela dun bende hic bir durmadan attigim adim yok 7 bin adim attim
Haksızlık olmasin
Evvanin mesajına tekrar bak attigi km 0.91 km yaziyorKendi telimde 6 km 8 binlrdeydi ya nevresle bizde öyledir dedik
Kaptanlar her zaman gözü açık olmalıEvvanin mesajına tekrar bak attigi km 0.91 km yaziyor
6 km de o kadar olur tabiki canimKendi telimde 6 km 8 binlrdeydi ya nevreste de diyince bizde öyledir dedik
Gelsinde söyler bakalım
Kullandigim icin biliyorum birde rakamlara takintim varKaptanlar her zaman gözü açık olmalı
Öyle görmemişim bile
Çok haşır neşir olmaktan hep kilo kalori km hesaoplamaktan kaptansinKullandigim icin biliyorum birde rakamlara takintim var
Kaptanim diye demiyorum hayatta gozunden birsey kacmaz ben sana diyimKaptanlar her zaman gözü açık olmalı
Öyle görmemişim bile