- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece :)) iyiymisŞuan sadece 6500 yapmışım mecburi işlerimi.hallederek arabayla gititgimiz için çarşıya 10 bin yaparım bugün belki
Sabah beri değildir o 5 bin yaparsın bence yatana kadarben de yürüdüm sabahtan beri 1622 adım olmuş
Bugün ben piiitBen yürüdüm geldim. 12bin yürümüşüm, 15bine tamamlarım galiba
Bugün masadan kalkamadım ki. bizim beyanlar falan var. neyse taamlarım 5000 ben onuSabah beri değildir o 5 bin yaparsın bence yatana kadar
Himm ekliyorum öyleyse kolay gelsin oturarak çalışıyorsan tabi olurBugün masadan kalkamadım ki. bizim beyanlar falan var. neyse taamlarım 5000 ben onu
Valla bugün ben sinirimi tamamlayayim yeter yarına inşallah telafi ederimSadece :)) iyiymis
Ben bekliyorum Eve gelen olsada ciksam diye. 3800 anca atmisim
Teşekkür ederim
katil diyorum iste takimdasa yurumuyormuydunki? estağfirullah Rabbim saglik versin ayaklarımıza hepEvde tekerlikli sandalye kullandığım söylenemez tabiki yürüyorum ben gezen tavuk yumurtasiyim ama adım saymiyorum
Bak bakımBakiim bi burdakiler neler yapmış
Yeni yuruyus e ciktim. Eve gelince paylasacagim bende.Neler yaptınız bugün kızlar
Ben 10 binde sabitledim. Bugün fazla yurumedim ama yorucu şeyler yaptım. Kendime bugün fire veriyorum.
Ben sabah kalkar kalkmaz ısınma gerinme bide ek antremanlarimi yaptım şükür.. şuan cooook yoruldum dışardaki.isler yordu beni.Yeni yuruyus e ciktim. Eve gelince paylasacagim bende.
Yapmam gereken baska egzersizler var. Yoksa basim döne döne azcik daha adim atmayi tabii ki isterdim evde
Ayy seni geçeceğim mi bugünNeler yaptınız bugün kızlar
Ben 10 binde sabitledim. Bugün fazla yurumedim ama yorucu şeyler yaptım. Kendime bugün fire veriyorum.
Maalesef acısını çıkarırım amaAyy seni geçeceğim mi bugün
Kızçem fazla adım yapsan da hemen yazma burada, 1-2 saat sevineyim bariMaalesef acısını çıkarırım ama