77 değilim ama az değilimVallami yanliz olmadığıma sevindim
Abla sayı yazmıyor ama km olarak gösteriyor yanlışmı bakıyorum acaba tam olarak çözmş değilim bu meretiCanım dün olarak görünüyordur ona bak onun ekran görüntüsünü al
Tarih 23 Kasım olacak:)
Bak benim böyleAbla sayı yazmıyor ama km olarak gösteriyor yanlışmı bakıyorum acaba tam olarak çözmş değilim bu mereti
Bende adım sayısı yazmıyor çekip atayım bi abla
Bayağı yürümüşsün 8 bin veya 8500 var :)Eki Görüntüle 2727176
Abla düne basınca bu şekilde çıkıyor çok baktımda adım sayısı yazmıyor
Ben bugünü atlayayım abla bence
Neyse dikkat edersin canımBen bugünü atlayayım abla bence
Aynen ablacım kardayım her türlü ama artık azim lazım bana hedefi 20 bin yapıp 10 bini tamamlayamıyorum inşallah yarın iyi yürürümNeyse dikkat edersin canım
Amacımız yürümek zaten onuda yapmışsın
Çok zaman aldığı için zorlanıyoruz yoksa yapılıyor canımAynen ablacım kardayım her türlü ama artık azim lazım bana hedefi 20 bin yapıp 10 bini tamamlayamıyorum inşallah yarın iyi yürürüm
Harika olur yaparız inşallah ablacımÇok zaman aldığı için zorlanıyoruz yoksa yapılıyor canım
Yapacağız inşaallah:)
Haftada 70 bin ile 100 bin arası yapsak süper olacak:)
Tamam 23 bini goren arkasını görüyor zaten senin iş halloldu benceBugun de o 20bini gormessem hic görmem dedim. Verdim gazi kendime
Benim gibi deseneEki Görüntüle 2727095
H M bugün daha çok adım attım
Bir ara koridorda halay çekiyordum söyleyeceklerim bu kadar tşk.
Harika.kilo vermişsin yürüyüş başlı baslina bı spor zaten yediklerini dikkat ettinmi bende 1 ay sonunda ne olacak merak ediyorumBaktım size yetişemiyorum, bununla avunayım dedim
Biyrinnn yuruyormusunuz Güzel bayan ekleyelimHayirdir Kandilli rasathanesi gibi dalgalanmalar görüyorum sayfalarda deprem analizi burdami yapılıyor
Ben baktım.hemen 8 bine tekabül ediyor aslinda yazar da bulamamaşindirAbla sayı yazmıyor ama km olarak gösteriyor yanlışmı bakıyorum acaba tam olarak çözmş değilim bu mereti
Tamam hallolduEki Görüntüle 2727176
Aynen abla
Tamam öyle.yazdim canimEki Görüntüle 2727181
ya bugün banda çıktım yarım saat yürüdüm ama saymamış tel ya sinir oldum, tutturamadım ama yine bi 2500 falan vardır ama sen kafana göre yaz canım yarın telafi edicem
Samsung telefon kullanıyorsun degil mi canimBenim adımlarım sıfırlanmış
Burda 4,5 ve 5 km yazanlar ortalama hizini gösteriyorEki Görüntüle 2727176
Ben ortalama yazdım ama canımBurda 4,5 ve 5 km yazanlar ortalama hizini gösteriyor
10-12 dakikada ortalama 1500 adim atiliyor
12 dakika hic durmadan yuruyunce program analiz yapiyor
Gosterdigim sekilde gercek adimina bakabilirsin canim