Evdekiler uyusun az yuruyecegimSiz hala yuruyormusunuz
Cogumuz evde yuruyoruz,disarda yuruyenimiz de var, yuruyus bandı kullanan var mi bilmiyourmSelam arkadaşlar siz yürüme işini nasıl yapıyorsunuz? Yani dışarı mı çıkıyorsunuz? Yoksa evde mi yürüyorsunuz? Ya da yürüyüş bandı filan mı kullanıyorsunuz? Ben de yürümek istiyorum ama hava cok soğudu dışarıda yürümem mümkün değil.
6 derece hava buzz buzz. Ama cikiyorum en ufak firsatda. Onun disinda iste atiyorum. Evde Imkani yok. Dun okadar dolandim dolandim. Basimin dönmesiyle kaldimSelam arkadaşlar siz yürüme işini nasıl yapıyorsunuz? Yani dışarı mı çıkıyorsunuz? Yoksa evde mi yürüyorsunuz? Ya da yürüyüş bandı filan mı kullanıyorsunuz? Ben de yürümek istiyorum ama hava cok soğudu dışarıda yürümem mümkün değil.
Koridor boyu müzik eşliğinde yuruyorsunuz aslında güzel fikir hamileyken ben de çok yürüdüm evde.Cogumuz evde yuruyoruz,disarda yuruyenimiz de var, yuruyus bandı kullanan var mi bilmiyourm
Gecen haftaya kadar evde guzel adim atiyordum ama annemler gelince biraz zor adim atiyorum ev bossa müzikle birlikte tum odalarda geziyorumKoridor boyu müzik eşliğinde yuruyorsunuz aslında güzel fikir hamileyken ben de çok yürüdüm evde.
Aynen evdede iş yaparken veya spor yaparken yürünuyor..Koridor boyu müzik eşliğinde yuruyorsunuz aslında güzel fikir hamileyken ben de çok yürüdüm evde.
Bizim.burasida oyle şapka hep kafamdaydi şalım olmasına rağmen çektim kafama sürekli6 derece hava buzz buzz. Ama cikiyorum en ufak firsatda. Onun disinda iste atiyorum. Evde Imkani yok. Dun okadar dolandim dolandim. Basimin dönmesiyle kaldim
Leslie veya youtube da baska adim videolari var. Tavsiye ederim. Gulsjourney adim diye aratin bir. Hosunuza giderse onu yaparsiniz.
Aynen. Birde atkim yün. Sardim sarmaladim kendimi.. Montun kapsonunu da gecirdim.Bizim.burasida oyle şapka hep kafamdaydi şalım olmasına rağmen çektim kafama sürekli
Onları taşırken yoruluyor insanAynen. Birde atkim yün. Sardim sarmaladim kendimi.. Montun kapsonunu da gecirdim.
Paytak Paytak yuruyen penguen e döndüm
Yetismisin nerdeyseYoruldum
Benden bu kadar
TebriklerEki Görüntüle 2727095
H M bugün daha çok adım attım
Bir ara koridorda halay çekiyordum söyleyeceklerim bu kadar tşk.
Tebrik ederim canım cok guzel birsey buKızlar yürüyüş sayesinde 17 kiloya yakın kilo verdim. Beden olarak da bayağı inceledim. Eki Görüntüle 2727118
Harika vermissiniz. Tebrik ederimKızlar yürüyüş sayesinde 17 kiloya yakın kilo verdim. Beden olarak da bayağı inceledim. Eki Görüntüle 2727118