- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kocam olur kendileriGozkoydu adamaaa
Biiiyyyy şişmiş kolu molu one öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam olur kendileriGozkoydu adamaaa
Biiiyyyy şişmiş kolu molu one öyle
Öyle kütlü değilsen, boşuna uğraşmaBi kütlücem sana simdi burdan
VaşKocam olur kendileri
Adim adım geliyordu evvaHayırlı akşamlar
Sendemi brutus minik gibi trip atarak geliyorsunHayırlı akşamlar
Bidaha cekip atarken o kutleyi karalicam bakma böleeeeÖyle kütlü değilsen, boşuna uğraşma
Kendimi inanılmaz bitkin hissediyorum bugün sabah 3bin yaptım birazdan birazdaha yürüyüp atarımAdim adım geliyordu evva
O nasıl oluyor var ben anlamamakBidaha cekip atarken o kutleyi karalicam bakma böleeee
Gözlerim arar yine bulurBidaha cekip atarken o kutleyi karalicam bakma böleeee
Ben senden beterim sanirsamKendimi inanılmaz bitkin hissediyorum bugün sabah 3bin yaptım birazdan birazdaha yürüyüp atarım
Ben o emojiyi genelde bıkkınlık ifadesi olarak kullanıyorum tıripte bunuSendemi brutus minik gibi trip atarak geliyorsun
Dunki performansın harikaydı.Kendimi inanılmaz bitkin hissediyorum bugün sabah 3bin yaptım birazdan birazdaha yürüyüp atarım
Ben senden beterim sanirsam
Yeni bı icaat daha çıktı..Ben o emojiyi genelde bıkkınlık ifadesi olarak kullanıyorum tıripte bunu
Dün bide pazardı geçebilirmiyim dersinDunki performansın harikaydı.
Bugün bakalım nasıl
Bence geçersin 500 bile fazla yapsan hedefin yükselmiştirDün bide pazardı geçebilirmiyim dersin
Emoji senin kız nasıl kullanmak istiyorsan öyle kullanYeni bı icaat daha çıktı..
Bende bunu eyvah diye kullaniyordum birileri bale yapıyor dedi Tenceresiz kaldim anne
Kutluye de kütleli kadın lazım varmı sende kütlelerÖyle kütlü değilsen, boşuna uğraşma
Bence geçersin 500 bile fazla yapsan hedefin yükselmiştir
Bide bu adımların sayıları ilerledikçe borsa gibi
Varmı arttıran diyor insan devam ediyor