- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Heyecanın diner yürüdükçeHadi inşallah şiödilik pinekliyorum birazdan kalkarım ama oylamada var bu gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanın diner yürüdükçeHadi inşallah şiödilik pinekliyorum birazdan kalkarım ama oylamada var bu gece
Kas kütlesi lazımElhamdülillah yağ kütlelerim var, onlar sayılmaz mi
Yaglar kasa donusuyordu dimiIşte yağla kas karışır fena mi
Nanada kaslar yağa dönüşuyomusYaglar kasa donusuyordu dimi
Yaaaa bu espiriyi yapmam gerekiyo icimde patlar sonraElhamdülillah yağ kütlelerim var, onlar sayılmaz mi
İçinde kalsa ne olurdu ki.. yağlar eridi şuanYaaaa bu espiriyi yapmam gerekiyo icimde patlar sonra
Tereyagmi sanayagmi
Olsun ben genede diyim dedimİçinde kalsa ne olurdu ki.. yağlar eridi şuan
Ben yağ biriktiriyordum, kışın sıcak tutarNanada kaslar yağa dönüşuyomus
Yok beya bildiğin margarin, ucuzlarındanYaaaa bu espiriyi yapmam gerekiyo icimde patlar sonra
Tereyagmi sanayagmi
Ben yağ biriktiriyordum, kışın sıcak tutar
Yok beya bildiğin margarin, ucuzlarından
Ben 1 kilo tereyağ aldım, köy pazarından fiyatı evereste. O nedenle ucuz margarin biriktiriyordum. Bimden
Dedigin gibi tereyag hakikisi çok pahali
Bende şoktan aliyom merak etmeBen 1 kilo tereyağ aldım, köy pazarından fiyatı evereste. O nedenle ucuz margarin biriktiriyordum. Bimden
Ondan her yerde ya, bizim yanlardan çıkıp kendini belli ediyorBende şoktan aliyom merak etme
Gecmis olsun yinede guzel adimEki Görüntüle 2727004
Bugün başım çatlıyordu, fazla yürüyemedim ne yazık ki Bugünlük benden bu kadar kızlar H M
Teşekkür ederimGecmis olsun yinede guzel adim
Gayet Güzel yurumussun geçer inşallah canımEki Görüntüle 2727004
Bugün başım çatlıyordu, fazla yürüyemedim ne yazık ki Bugünlük benden bu kadar kızlar H M