Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Selam arkadaşlar siz yürüme işini nasıl yapıyorsunuz? Yani dışarı mı çıkıyorsunuz? Yoksa evde mi yürüyorsunuz? Ya da yürüyüş bandı filan mı kullanıyorsunuz? Ben de yürümek istiyorum ama hava cok soğudu dışarıda yürümem mümkün değil.
Cogumuz evde yuruyoruz,disarda yuruyenimiz de var, yuruyus bandı kullanan var mi bilmiyourm

Selam arkadaşlar siz yürüme işini nasıl yapıyorsunuz? Yani dışarı mı çıkıyorsunuz? Yoksa evde mi yürüyorsunuz? Ya da yürüyüş bandı filan mı kullanıyorsunuz? Ben de yürümek istiyorum ama hava cok soğudu dışarıda yürümem mümkün değil.
6 derece hava buzz buzz. Ama cikiyorum en ufak firsatda. Onun disinda iste atiyorum. Evde Imkani yok. Dun okadar dolandim dolandim. Basimin dönmesiyle kaldim 😒
Leslie veya youtube da baska adim videolari var. Tavsiye ederim. Gulsjourney adim diye aratin bir. Hosunuza giderse onu yaparsiniz.

Koridor boyu müzik eşliğinde yuruyorsunuz aslında güzel fikir hamileyken ben de çok yürüdüm evde.
Aynen evdede iş yaparken veya spor yaparken yürünuyor..
Bende dışarıda şapka mapka sarılıp sarmalanip yürüyorum bı gözlerim dışarda kalıyor 😂
Evdede yürüyoruz mecbur hareket etmek maksat

6 derece hava buzz buzz. Ama cikiyorum en ufak firsatda. Onun disinda iste atiyorum. Evde Imkani yok. Dun okadar dolandim dolandim. Basimin dönmesiyle kaldim 😒
Leslie veya youtube da baska adim videolari var. Tavsiye ederim. Gulsjourney adim diye aratin bir. Hosunuza giderse onu yaparsiniz.
Bizim.burasida oyle şapka hep kafamdaydi şalım olmasına rağmen çektim kafama sürekli

Yoruldum
Benden bu kadar 😎

Eklentiler

• 16061578301352784891564019310569.jpg
    16061578301352784891564019310569.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 21
X