sitede yeniyim.nerdeyse baştan sondan deren epey yorum okudum ama gerçekten çok yoruldu gözlerim
zaten sağlam değiller.şimdi bu sinemake ve sarımsak kürünü ben de denemek istiyorum.ama ilk KONTESS arkadaşın verdiği malzeme listesinde değişmeler oldu mu daha sonraki sayfalarda.yoksa aynen sadık mı kalayım o listeye.biraz saç yapımdan bahsedeyim ;kısa küt hafif dalgalı ,boyalı ve kuru ; çok ince telli ve kırılmaya çok müsait. şimdi yıkayayım 6-7 saat sonra yıkanmamış gibi oluyo.fön çekilince uçuş uçuş olur ya insann saçı ,eliniz akar içinden benimki birkaç saate kütür kütür oluyo kıvrılıp şekli bozuluyo. elidorun şampuanı ve kremi en yumşak yapanı. sabah bu topic ten ilgili bi arkadaşın yorumuyla akşam okul dönüşü malzemeyi alıp ben de başlıcam.son sorum yazın gelmesi engel olmaz umarım? kokusu için de lavanta ,iğde vs bende çok ağır oluyo menekşeyi denicem .ya da portakal yağı falan ne dersiniz ?
not: benim gibi sonradan gelen arkadaşlar bu sorularla hiç sizi yormadan en başa döncektir cevaba göre :) hepinize şimdiden anlayışınız teşekkürler...