Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım bence de beklemeleri biraz uzatsan ii olur, okurken düşünmüştüm ama minnağım söylemiş.
bir de aycangülün tarihleri takip edebilirsin, ille de herhafta aynı gün olmak zorunda değil...

bende sımdı aycangulun tarıhlerını solıcektım turtam eksik yanım beniiimm yiriim :101: dün yaptım sınamekımı madem ılk 3 hafta yag bakımları ıcın elverıslıı bastır gafanaa sınamekılerı mınnak ne duruyosun didim dun 4. kürümü yapmış oldum yaniiii :101:

: ) ben aycangulun tarihini bilmem ama...sizde uzama nasıl peki kuzum..

: ) ben aycangulun tarihini bilmem ama...sizde uzama nasıl peki kuzum..

şuann 3. turumun 4. kürünü yapmış bulunuyorum canım, dipten gelen kısmımı ölçtüm 24 parmak dibim var 3 parmaam 4 cm ediyo, denklemi kurdum toplam 32 cm dibim cıkmıs ocagın 15ınde baslamıştım küre ama baya bı kestıgım ıcın uzama tam net olarak gozukmuyo

bende 17 eylülde başladım aradakı 2 şer haftalık dınlenme sürelerıyle beraber hesaplarsak ılk turum 5 kasımda bıtecek 8haftalık dönemden sonra ıkı hafta dınlendırecegım ve 26 aralıkta yenıden baslayacam 14 ocakta ıkıncı turum allahın ıznıyle bıtecek ıkı hafta yenıden dınlendırecegım 3. Turum 4 subatta baslayacak ve 24 martta 3 .turumu tamamlamış olucagım. Toplamda 24 kür yapmıs olucagım.. 7 aylık bır dönemımı alıcak benım ...sabredecegım..

Allahııııııımm sana geliorum, tatlı dillerine kurbaaaaannn :101:
bastır gafana minnak hee çok güldüm yaa
ben de cumartesi günki bakımı bekliyorum, geçen hafta perş yapmıştım cok yakın olmasın...
sen sinamekiden başka bakım yapıyo musun bal kaymağum acebö :))

maşşaaalllaahh hesaba bak yaa. benim saç rengim çok farkettirmiyo maalesef,ikisi de koyu olunca.. baya uzamış ama senin datlu dillim, kesilenleri saymasak bile cook maşalllaahh minnakımaaa
benim de uzuyo sanki ama futuraf çekmicem, moraaalim bozulabiliyo, aralıkkı bekloorum

Son düzenleme:
Kontes 3 aylık bır dönemde demısya arkadaslar bu uc aylık dönem 12 uygulama demek oluyor sanırm 12 haftalık bır dönem ...öyle degılmı.

dedıgın gıbı sac uzatmak sabır işi sabretmek lazım sabredince uzuyoo. benımde sımdı aralıkta bıtıcen 3. turum bıraz arayı uzun tutucam cunku sımdıden bıle basımın artması fazlalasmaya basladı

evet minnakcım sen saclarının diplerini kurut biraz sinuzıt falan olabilir belki ıslak ıslak uzun sure bekletıyorsan ondandır dıkkat kuşum tesekkure derım bilgileriniz için hep gelicegim artık buraya allah sabredenlerle beraberdır ...

Kızlar dün gece sinameki kafamdayken sular kesildi dımdızlak kala kaldım öyle uyumak zorunda kaldım bi zararı olurmu sizce

geçmiş olsun tatlım. evet biraz moralim bozuldu kestrdim die cünkü 4 5 cm gitti ama olsun uzayacak eminim suan saclarım senin ilk saclarının kısalıgında inş senin ki gibi olur

kontes bu konusmamızı hatırladın mı canım simdi saclarım eski uzunluguna geldi gectii bile ama kırıklarım tekrar cogaldı hemde düzlestrmedgm halde hic bi elektrkli bişi kullanmadım ama nie böle olyo annlamadım. gliserini denicem bide bol bol vitamin takviye edicem. nem oranı ve vitamin azlığından oluyumus kırıklar

Son düzenleme:

tatlım ben saç uçlarım için ısıtılmış z.yağı kullanıyorum, bide şimdi protek'e başladım baya bi güçlendirdi uçlarımı

yaa iyi geldi mi protek? ah minnağım ne tembelim ben,daha sipariş etmedim bilün mü
bu kadar uzatmaya çalışıyorum bir de kırıkları yüzünden kestirmeyi düşünemiyorum :44:
kepek ve ona bağlı dökülme için bi tavsiyen var mı gül yanaklı minnak
o futuraftaki senle sevdicek mi

ya bal'lım uçlarda hafiften sertlik vardı benım boyalı ya uclarım protek yumuşancık yaptı buklelerım kendine geldii valla kırık görünümüde yok hiç bikaç minik beyazlıklar goruyorum arada ama olsun okadarda artık :101: iviit futuraftakilerr bizizz bu arada ben kepeğede zeytinyağı iyi gelir diye biliyorum amaaa hiç kepek sorunu yaşamadım balııımmm, z.yağıyla saç dipleri ovulup 1 2 saat en fazla bekletiyolar diye biliyorum:26:

dur sen ben bu akşam accük z.yağını ısıtıp yapayım diplerime yağ. ay canım sıkıldı cok, kepek olunca dökülüyo da
şu proteki gündemime alıyorum Ve bu cümleden sonra hemen sipariş etmiş bulunuyorum...
inşallahütealaa en kısa zamanda gelir

bende herseye zeytınyagı dıyomusum onu farkettım suan dene bakalım inşallah iyi gelir bebilopumm, kuaför toptancılarındada oluyo protek aklında bulunsun kokusuuuda süpppeeeeeeeerrr :101:

bende herseye zeytınyagı dıyomusum onu farkettım suan dene bakalım inşallah iyi gelir bebilopumm, kuaför toptancılarındada oluyo protek aklında bulunsun kokusuuuda süpppeeeeeeeerrr :101:

kuraaboom şimdi netten sipariş ettim gelir inş.
bakıcaz bakalım şu çok övülen protek kokusu nasılmış
bu arada zeytinyağının kepeğe ii geldiğini duymuştum başka bi yerden ama cidden doğru bi çözüm arıyorum.
inş yanılmayız bal peteğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…