Eki Görüntüle 210681
uzamamış dimi :S neyse daha erken zaten üzülmicemkuş kadardı saçım geçen yıl bu zamanlar oryel yakmıştı ama toparladılar
merhaba hanımlar 600 küsür sayfayı sabır ve azimle okuduktan sonra bende karışımı şimdi yapıp aranıza katılmış durumdayım :) sarımsaklı şampuanımıda 1 haftadır uygulamaya başlamıştım saçımda röfle olduğu için gelişimi kolay takip edip sizlerede aktarabileceğim
Kendine uygun bir sampuandan iki tane al, birini sarimsaklayarak sakla digerini sarimsaklamadan sakla.Ciddiyim bak. Önce sarimsak kattigin sampuanla yika saclarini ardindan kokusunu alsin diye sarimsak katmadigin sampuanla yika.
Teşekkürler tatlım kkontessi çok bunaltmışlar önce iyi incelemekte yarar var :)takdir ettim sizi
güzelim ilk fotoda saçların daha düz o yüzden sana uzamadı gibi geliyor bence diğer resimde saçın dalgalı olmasına rağmen uzun ve sağlıklı görünüyor aynen devamEki Görüntüle 210681
uzamamış dimi :S neyse daha erken zaten üzülmicemkuş kadardı saçım geçen yıl bu zamanlar oryel yakmıştı ama toparladılar
ewet bu çizgili bluz olayı gerçekten mantıklı bende fotolarımı çizgili bluzla çektirdim çizgilerde ne kadar uzadığı çok belirgin yarın bir resim daha çekicem verdiğim 2 haftalık ara doluyor buraya koyucam fotoları
Canım bana uzamış gibi geldi
güzelim ilk fotoda saçların daha düz o yüzden sana uzamadı gibi geliyor bence diğer resimde saçın dalgalı olmasına rağmen uzun ve sağlıklı görünüyor aynen devam
Eki Görüntüle 210681
güzelim ilk fotoda saçların daha düz o yüzden sana uzamadı gibi geliyor bence diğer resimde saçın dalgalı olmasına rağmen uzun ve sağlıklı görünüyor aynen devam
Rica ederim tatlım ilk olarak moralimizi yüksek tutuyoruz sonra düzenli uygulama ve sabırla çözeceğiz, her arkadaşta etki farklı hızlı sonuç alanda var sağlıklı uzamayı sağlaması bile tek başına yeterli sebep ki uzama sonuçlarıda ortadateşekkür ederimmm moral oldu vallaha
Eki Görüntüle 211440
Saçlarım jöleli olduğundan pek istediğim gibii durmaadı futurafta ama olsunn canlar bakın bakalım
bugün eklersin fotografları artık demi, bekliyoruz baakk :82:
maşallah maşallah :) canım ne kadar sürede uzadı bu kadar? Normalde saçların ne hızla uzardı?
tatlım normal hızda uzardı bakım öncesinde, ilk futuraf 15 ocakta ikincısıde az evvel çekildi 5 ay oldu 2. aramdayım şuan. kesim günlerindede kestirdim ama artık kesmekk yok söz verdimm KK'ne
inşallah canım teşekkür ederim :))Arkadaşa katılıyorum kuşum, hacimlenmeside gözümden kaçmadı haniiiyazın saçlar dahada hızlı uzuyomuş yaz sonuna kadar upuzun oluverir saççıklarımız
Eki Görüntüle 211440
Saçlarım jöleli olduğundan pek istediğim gibii durmaadı futurafta ama olsunn canlar bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?