Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

merhaba hanımlar 600 küsür sayfayı sabır ve azimle okuduktan sonra bende karışımı şimdi yapıp aranıza katılmış durumdayım :) sarımsaklı şampuanımıda 1 haftadır uygulamaya başlamıştım saçımda röfle olduğu için gelişimi kolay takip edip sizlerede aktarabileceğim

Son düzenleme:

takdir ettim sizi

Kendine uygun bir sampuandan iki tane al, birini sarimsaklayarak sakla digerini sarimsaklamadan sakla. Ciddiyim bak. Önce sarimsak kattigin sampuanla yika saclarini ardindan kokusunu alsin diye sarimsak katmadigin sampuanla yika.

eweeeet mantıklı.aklıma gelmemşti geçte olsa teşekkrlerrr

takdir ettim sizi
Teşekkürler tatlım kkontessi çok bunaltmışlar önce iyi incelemekte yarar var :)
kkontess çok teşekkürler paylaşımın için saçlarımdaki sarımsak etkisiyle hacim artışını ve sinameki etkisiyle yumuşaklığı çok sevdim düzenli kullanımla daha da güzel sonuçlar alacağıma eminim.
Ayrıca aktardaki tonton amcamla sohbetimiz sırasında bana safranlı bitkisel bir şampuanda gösterdi onuda aklıma yazdım önce sarımsağın faydalarını alalım sırası sonra

Eki Görüntüle 210681
uzamamış dimi :S neyse daha erken zaten üzülmicem kuş kadardı saçım geçen yıl bu zamanlar oryel yakmıştı ama toparladılar
güzelim ilk fotoda saçların daha düz o yüzden sana uzamadı gibi geliyor bence diğer resimde saçın dalgalı olmasına rağmen uzun ve sağlıklı görünüyor aynen devam

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 210681
uzamamış dimi :S neyse daha erken zaten üzülmicem kuş kadardı saçım geçen yıl bu zamanlar oryel yakmıştı ama toparladılar

güzelim ilk fotoda saçların daha düz o yüzden sana uzamadı gibi geliyor bence diğer resimde saçın dalgalı olmasına rağmen uzun ve sağlıklı görünüyor aynen devam

Arkadaşa katılıyorum kuşum, hacimlenmeside gözümden kaçmadı haniii yazın saçlar dahada hızlı uzuyomuş yaz sonuna kadar upuzun oluverir saççıklarımız

teşekkür ederimmm moral oldu vallaha
Rica ederim tatlım ilk olarak moralimizi yüksek tutuyoruz sonra düzenli uygulama ve sabırla çözeceğiz, her arkadaşta etki farklı hızlı sonuç alanda var sağlıklı uzamayı sağlaması bile tek başına yeterli sebep ki uzama sonuçlarıda ortada

Bugün 6. kürümü yapıyorum. Aylık ortalama 3 yada 3,5 cm cıvarında uzuyor saclarım kullandıkca hızlanırmı bılemem.

maşallah maşallah :) canım ne kadar sürede uzadı bu kadar? Normalde saçların ne hızla uzardı?

tatlım normal hızda uzardı bakım öncesinde, ilk futuraf 15 ocakta ikincısıde az evvel çekildi 5 ay oldu 2. aramdayım şuan. kesim günlerindede kestirdim ama artık kesmekk yok söz verdimm KK'ne

sinamekili kürü 2 kez yaptım ve saçcıklarım yumuşacık oldu bir de az da olsa uzama var annem fark etti yani :)
bir de dün akşam boş şampuan kutusuna 1 diş sarımsak, 1 bepanthene ampül koydum 3-4 kullanımlık şampuan hazırladım.duştan çıkınca gliss kullandığım için kesinlikle koku kalmadı :))
şu an çok memnunum yılmadan devam edicem kurtulayım artık omuzlardaki saçlardan :)))

tatlım normal hızda uzardı bakım öncesinde, ilk futuraf 15 ocakta ikincısıde az evvel çekildi 5 ay oldu 2. aramdayım şuan. kesim günlerindede kestirdim ama artık kesmekk yok söz verdimm KK'ne

Aynen dvm bende inşallah düğünüme kadar benimde uzar onun için ugrasıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…