puhahahahaannen niyetini belli etmiş tez vakit evlenmeye bak
![]()
:2::2::2:
Bencede...
di mi ben kendimi sağlama alayım eski türk fimlerindeki gibi kovulmadım ben istifa ettim! demeye yüzüm olsun bari
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puhahahahaannen niyetini belli etmiş tez vakit evlenmeye bak
![]()
:2::2::2:
Bencede...
di mi ben kendimi sağlama alayım eski türk fimlerindeki gibi kovulmadım ben istifa ettim! demeye yüzüm olsun bari![]()
Saol canm eminim birçok kişiye yardımcı oldun birdahaki sfere böyle denerim bende çünkü bende mağdurum 2 kez kestim![]()
Ampulleri ben kırmam annem yada abLam kırar hihihi
abLam elini kesmişti :S :26: annemde, eline bez alıp kırıyor :))
neyyse artık senin dediğini yaarızok teşekkürler.. Bizde sna kıyamayız canımm :))
<3
teşekkür ederim...dünkü denemeden sonra bi daha cesaret eder miyim bilmiyorum...sağ olasın cnm
Hiç sorma, sen yine fotoğrafta gördünde ayıramadın bu normal ama 11 yaşındayken o yaz saçlarım güneşten denizden platin rengi olmuştu, o sene ortaokula yeni başlamıştım henüz bir rehberlik öğretmenimiz vardı, kadın sarışın düşmanı falan herhalde bana saçlarını boya diye baskı yapmıştı, birde utanmaz bu saçlarla kötü kadınlara benziyorsun demişti iyi mi!Yani göz var nizam var, saçlarım sarı kaşım sarı, gözlerim renkli... Çok ağlamıştım sonrada okul müdürümüze şikayet etmiştim, okuldan atmışlardı kadını...O yüzden ne zaman biri saçlarımın boya olduğuna dair bir imada bulınsa aklıma o hadise geliyor üzülüyorumİyi davranın bana
Eskiden tüy sarartıcıların içinde amonyak vardı, şu an bilemiyorum tatlım...
Cok gecmis olsun canim, okurken benim elim acidi valla.
Benim annem hemsire ondan gördügüm kadarini anlatayim ben size. Ampulu alin elinize, o incelen kismi varya kirdigimiz kisim orada benek seklinde bir nokta var (bazisinda cizgi seklinde oluyor, bemikste sari benek seklinde), oraya sert bir sekilde bir kac defa parmaginizla tik tik yapin, hemsireler yaparken görmüssünüzdür belki. Böylece orasi kirilmaya hazir hale geliyor. Daha sonra iki elinizle fazla bastirmadan tutun, isaret parmaginizla alttan desteklerken bas parmaginizla isaret parmaginizin zit yönünde hafifce bastirin pit diye kirilir zaten o. Ben de bir defasinda kirmistim elimde parcalanmisti ampul. Elimle fazla baski yapmistim bildiginiz abanmistim ampule.Gercekten zor bir is onu parcalamadan kirmayi ögrenmek. Ben de korka korka kirardim hep. Anlamayan olursa tutus seklimin resmini cekip koyabilirim. Aman kesilmesin elleriniz kiyamam.
![]()
Vallahi annen başka, carnitine almaya gittiğin yerdeki satıcı kadın başka imalarda bulunuyor sana bilemiyorum...Seni evermek lazım![]()
Ne demek rica ederim kizlar.
Sarisin düsmani degil canim bildigin kiskanc o ve kiskancliginin acisini ufacik bir cocuktan cikarmaya calismis. Tövbe yarabbim lafa bak ya.Sarisinlar kötü kadin mi oluyormus onu gectim cocuga denir mi bu ya? Hey Allahim neyseki sikayet etmissin.
Bileydim demezdim anam, Türkiye sartlari altinda sari sac görünce insanin kafasinda olusan sey malesef o. Ama tabi kücücük bir cocuk icin de bu düsünülmez.
Neyse fazla dagitmayalim.Ben güzel güzel rapunzel resimleri koyayim sizler icin buraya. Accik motivasyon olsun.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
illk futurraaafftaki kadar olsun istiiiyoooruuummm yaaaaheppsiii hariikaaaaaa
Ben hala tam anlamadim, resim koyarsaniz sevinirim![]()
bu hafta 2 kere yapıcam sinamekiyi yağ günüymüş kaçırmak istemiyorum yada sadece yağ bakımımı yapsam her hafta ondanda yapıyorum.hint,çörekotu yağı,fındık,badem yağını karıştırıp sürüyorum sizce hangisi ?
böyle uzuuun saçlıları gördükçe içim bi hoş oluyo benim sonra da kıskançlıktan karpuz gibi çatırt diye ikiye ayrılmaktan korkuyorum![]()
bu hafta 2 kere yapıcam sinamekiyi yağ günüymüş kaçırmak istemiyorum yada sadece yağ bakımımı yapsam her hafta ondanda yapıyorum.hint,çörekotu yağı,fındık,badem yağını karıştırıp sürüyorum sizce hangisi ?
Olcak olcak hepimizin böyle olcak insallah.Ayrica senin saclarin öyle olmasina baya az kaldi, bu hizla bu yaz böyle olur saclarin.
![]()
Ben yağ bakımı günlerinde bigün sinameki bi gün uçlara zeytinyağı bakımını yapıyorum canım fazla bakım can değil saç çıkarır yap yapabildiğin kadar![]()
Bence yag bakimini yap, sinamekiyle fazla yorma saclarini. Onu uzun aralarla yaptin mi sanki daha faydali oluyor gibi.. :44:
bi gün saçlarımdan olacam diye korkuyorum valla![]()
bi de o var di mi ya
gerçi araba tutuyo diye metpamid almaya gittiğim eczacı amca da kızım bak hamileysen kullanma diye diretmişti baya bi utanmasa elime gebelik testi tutuşturup hadi git arkada işe de gel ben bakmıyorum söz diyecekti
her taraftan baskı altındayım evlilik konusunda![]()
Ben hala tam anlamadim, resim koyarsaniz sevinirim![]()
slmlarrrrrrrrrr :93:
paylastiginiz sacli kizlara bayildim ya o nasi sac oyle Allahim bende istiyorum ya uzatiyorum ama benim saclar maalesef cok ince ve kuru hemen kiriliyorrrrrrrrr kuru saclar icin bi oneriniiz varmiiiii ?????????kirilan sac uzarmi acaba??
bide sadece sarmisakli sampuani kullansak ne ise yarar ?? ne gibi bi etkisi var??? cunku digerlerini burda bulamam ben :84:
Ne demek rica ederim kizlar.
Sarisin düsmani degil canim bildigin kiskanc o ve kiskancliginin acisini ufacik bir cocuktan cikarmaya calismis. Tövbe yarabbim lafa bak ya.Sarisinlar kötü kadin mi oluyormus onu gectim cocuga denir mi bu ya? Hey Allahim neyseki sikayet etmissin.
Bileydim demezdim anam, Türkiye sartlari altinda sari sac görünce insanin kafasinda olusan sey malesef o. Ama tabi kücücük bir cocuk icin de bu düsünülmez.
Neyse fazla dagitmayalim.Ben güzel güzel rapunzel resimleri koyayim sizler icin buraya. Accik motivasyon olsun.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()