Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

7 aydır bıkmadan usanmadan yapıyorum kürü ama uzaması baya yavaşladı :50: ilk zamanlar çok hızlı uzadı ama şimdi nedenini anlayamadığım bi şekilde yavaşladı uzama neden acaba kızlar bilgisi olan var mı? :26:

7 aydır bıkmadan usanmadan yapıyorum kürü ama uzaması baya yavaşladı :50: ilk zamanlar çok hızlı uzadı ama şimdi nedenini anlayamadığım bi şekilde yavaşladı uzama neden acaba kızlar bilgisi olan var mı? :26:

Saçlarında evreleri vardır tatlım, şu an bulunduğun bu dönemde kafa derin miyadı dolmuş saçları atmaya hazırlanıyor veya atıyor bu yüzdende yeni saçların büyüyeceği hazırlık evresinde saç uzaması yavaşlar fakat bebek saçların üretimi artar hatta öyle ki bir ay içerisinde 3 cm uzadıkları bile görülür o bebişlerin...Kısaca bu dönem bebek saçların büyüme ve gelişme dönemi, diğer saç telleri büyüklük yapıp keratin istihkaklarını miniklere devrediyorlar...:1::1::1:

Kızlar sarımsağı bir bardak sütte kaynatın birkaç dakika ondan sonra kullanın ve hiç kokmadığını göreceksiniz..

evet bende böyle yapıyorum,hiç kokmuyor,hem özelliğini de kaybetmiyomuş...
bu arada benim kafam acayip derecede evigen kokuyor :14: bu kokuyu nasıl gideriyosunuz kızlar :37:
bir de ablam eczacı,dün sordum,evigen piyasada yok ama muadili Evicap var ampul dedi... haber veriim dedim dedim rapunzeller:16::16:

Benim de arada duruyor sonra bir bakıyorum 1-2 cm uzamış bir anda:) arasıra durur uzama sonra bir anda uzar,evreleri varmış uzamanın..
bu arada 7 aydır kullandığını söylemişsin ,bele geldi mi saçlar??:)

ya bu arada, bakım yaptıktan sonra streç yoktu evde, poşet geçirdim kafama :9:
üstüne de bone taktım, ama yanağımın kenarına süzülen sinamekiye engel olamadım bi türlü :37:
sizler nasıl yapıyosunuz kızlar..

üstüne de bone taktım, ama yanağımın kenarına süzülen sinamekiye engel olamadım bi türlü :37:

ay sonra ma bende de aynı şey kafama sürerken oluyo ne yazıkki ama elimle saç diplerine yedirmeye çalışıorum olmazsa elime alıyorum tuvalet kağıdını akanları siliorum :52: bi en son sürdükten sonra kurutma makinesini tutuyorum kafama sıcak olsun diye:34:

ay sonra ma bende de aynı şey kafama sürerken oluyo ne yazıkki ama elimle saç diplerine yedirmeye çalışıorum olmazsa elime alıyorum tuvalet kağıdını akanları siliorum :52: bi en son sürdükten sonra kurutma makinesini tutuyorum kafama sıcak olsun diye:34:

sinamekili karışımı fıs fıslı bi şişeye koyup kafanıza ondan sıkıp da sürerseniz akmıyo tecrübeyle sabit
sevgili annecim fıs fıs şişelerimi atmış gerçi yeni şişe arayışındayım bende :51:

sinamekili karışımı fıs fıslı bi şişeye koyup kafanıza ondan sıkıp da sürerseniz akmıyo tecrübeyle sabit
sevgili annecim fıs fıs şişelerimi atmış gerçi yeni şişe arayışındayım bende :51:

Anneler hep böyle :9: benimkide benim şişelerimi atmış , neymiş fazlalıkmış :9: bende fısfıs yapıyorum pratik oluyo.. :8:

Anneler hep böyle :9: benimkide benim şişelerimi atmış , neymiş fazlalıkmış :9: bende fısfıs yapıyorum pratik oluyo.. :8:

beni de kaldırıp atacak az kaldı hissedebiliyorum
ne zaman evleneceksin sen şimdi diyo arada
geciktirirsem yeter artık çok oldun sen diye atar kapıya heralde :60:

Benim de arada duruyor sonra bir bakıyorum 1-2 cm uzamış bir anda:) arasıra durur uzama sonra bir anda uzar,evreleri varmış uzamanın..
bu arada 7 aydır kullandığını söylemişsin ,bele geldi mi saçlar??:)
bele kadar gelemedi canım ama az kaldı yaz sonuna gelir diye umuyorum :31:
Saçlarında evreleri vardır tatlım, şu an bulunduğun bu dönemde kafa derin miyadı dolmuş saçları atmaya hazırlanıyor veya atıyor bu yüzdende yeni saçların büyüyeceği hazırlık evresinde saç uzaması yavaşlar fakat bebek saçların üretimi artar hatta öyle ki bir ay içerisinde 3 cm uzadıkları bile görülür o bebişlerin...Kısaca bu dönem bebek saçların büyüme ve gelişme dönemi, diğer saç telleri büyüklük yapıp keratin istihkaklarını miniklere devrediyorlar...:1::1::1:

canım benimm çok teşekkür ederim ne kadar güzel açıklamışsın bende üzülüyodum durdu artık diye :70:

bende aradım öyle bişey ama bulamadım maalesef,benim annem de cok sever gereksiz gördüğü şeyleri atmayı :1:

beni de kaldırıp atacak az kaldı hissedebiliyorum
ne zaman evleneceksin sen şimdi diyo arada
geciktirirsem yeter artık çok oldun sen diye atar kapıya heralde :60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

pekiii şu koku işine ne diyosunuz,kokuyo mu sende de :14:

ben ilk önce biraz lavobanın kenarına vuruyorum tam boğaz kısmını sonra bi bezle elimde kırıyorum zira daha önce bezsiz kırdığmda elimi kesmişti sonra da bi şırıngayla çekip fısfıslı şişeme sıkıyorum:34::34:

aynen...müthişş parçalanıyor... ben de kestim elimi... :77: anneme yaptırıyorum korkudan, ona da bez filan tutusturuyorum kadıncagız da kesmesin diye :63:

ben ilk önce biraz lavobanın kenarına vuruyorum tam boğaz kısmını sonra bi bezle elimde kırıyorum zira daha önce bezsiz kırdığmda elimi kesmişti sonra da bi şırıngayla çekip fısfıslı şişeme sıkıyorum:34::34:

Ben de bir yerlere vurarak kirmaya calisiyorum ama nerdeyse yarisi dökülüyor :60:

Ben de bir yerlere vurarak kirmaya calisiyorum ama nerdeyse yarisi dökülüyor :60:

ya canım önce bıcakla o uzun kısmının orda bi nokta var, oradan bıcakla geç hani hemşireler yapar ya jiletle, öyle işte...
sonra da eline bezi al, o noktadan bastırarak kır, naparsam yapiim parçalanıyo ama dökülmesin bence zaten ecccüük var içinde... :16::82:

bende aradım öyle bişey ama bulamadım maalesef,benim annem de cok sever gereksiz gördüğü şeyleri atmayı :1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

pekiii şu koku işine ne diyosunuz,kokuyo mu sende de :14:

koku var evet
şimdi bi de yaz geldi koku daha belirgin olacak mecbur ama alıştım beni rahatsız etmiyo da annemle kardeşim üfff yine o vitaminli şeyi sürdü kafasına diyerek geziyolar evde :33:

ama çare olarak da şu var ben durulama suyunda elma sirkesiyle suyu karıştırıp döküyorum o zaman sinameki kokusu azalıyo
bi de protek krem kullanıyorum banyodan çıkınca o da geçiriyo

Son düzenleme:
Kızlar büyük bir makasla bemix ampulun ucunu keserseniz hiç parçalanmadan,sizi de yaralamadan ve dökülmeden kolayca kırılıyor:)

$Fotoğraf0103.jpg
kızlar şişe arıyosanız watsonda satılıyo bu küçük şişelerden 3 tl yada 2 tlydi fiyatı sanırım çok kullanışlı

Back