evigen bepanten ve bemiks maceramı anlatmak istiyorum.gece gece iş açtım kendime.yarın okul yok eşim de gece nöbetçisi olduğu için üçünü saçıma uygulayım dedim.zira benim için tam vaktiydi.ve muhteşem son.ampülü açacağım diye parmağımı kestim.aman allahım inanılmaz kan aktı.yerler bir an da doldu.sıcak kanın şıpı şıpır dökülmesini izliyorum.sonra eşimi aradım hiç şaşırmadı.adam ne zaman gece nöbetçisi olsa benim aciliyetlerim yüzünden mutlaka eve uğruyor.hastaneye gittim.dikiş attılar.bi de tetanoz aşısı...doktor hemşireye "hastayı göndermeden ampül açmayı da öğretin" dedi ama acayip korktum ya.eşim eve gelip kanları görünce çok şaşırdı.parmağıma bezi bastırırken elleri titriyordu....aslında parmak kesilmesine yabancı biri değilim ama ilk defa bu kadar derin kestim..şu an bile ellerim titriyor.
Arkadaşlar bemiksin kırılmasından dolayı sorun yasıyorsanız. serumu tutun elınızde bıcagı alın o serumun üzerindeki çizgi yerine vurun hemen kırılıyor zaten. Ama düşen parçaları dikkate alın çöpün üzerinde falan yapın.
beni de kaldırıp atacak az kaldı hissedebiliyorum
ne zaman evleneceksin sen şimdi diyo arada
geciktirirsem yeter artık çok oldun sen diye atar kapıya heralde
evigen bepanten ve bemiks maceramı anlatmak istiyorum.gece gece iş açtım kendime.yarın okul yok eşim de gece nöbetçisi olduğu için üçünü saçıma uygulayım dedim.zira benim için tam vaktiydi.ve muhteşem son.ampülü açacağım diye parmağımı kestim.aman allahım inanılmaz kan aktı.yerler bir an da doldu.sıcak kanın şıpı şıpır dökülmesini izliyorum.sonra eşimi aradım hiç şaşırmadı.adam ne zaman gece nöbetçisi olsa benim aciliyetlerim yüzünden mutlaka eve uğruyor.hastaneye gittim.dikiş attılar.bi de tetanoz aşısı...doktor hemşireye "hastayı göndermeden ampül açmayı da öğretin" dedi ama acayip korktum ya.eşim eve gelip kanları görünce çok şaşırdı.parmağıma bezi bastırırken elleri titriyordu....aslında parmak kesilmesine yabancı biri değilim ama ilk defa bu kadar derin kestim..şu an bile ellerim titriyor.
Öncelikle gecmis olsun. Gercekten cok dikkatli olmak gerekiyor.
Ampüllerin nasil acildigini ögrettiler mi peki?
Çok geçmiş olsun canım daha dikkat! Saç uzatcaz diye başımıza gelmedik kalmıcak
Kızlar büyük bir makasla bemix ampulun ucunu keserseniz hiç parçalanmadan,sizi de yaralamadan ve dökülmeden kolayca kırılıyor:)
Eki Görüntüle 201875
Canım,ben doğal sarışınım, o sapsarı saçlar bana allah vergisi...Rengin daha net anlaşılması için aydınlık bir foto koyuyorum... Bu fotoğrafta arada gördüğün daha koyu renkler ve dipler saçımın doğal rengi,kışın 9.0 civarı arada ki açıklar benim attığım balyajlar, altta ki platin kısım ise geçen yıl kumrala boyamaya kalkıpda 5. boyadan sonra pes edip akıtıcı ile sarıya dönmeye kalktığımızda kendiliğinden oluşan renk, yani ben son 16 aydır saçıma hiç boya sürmedim ama bildiğim kadarı ile amonyak saç ve tüyleri uzatır, bu yüzden kollarındaki tüyleri amonyak ile açmaya kalkan kızların kollarındaki tüyler uzar...Bence boyadan dolayı değil, saçların dinlenme dönemine girdiği için uzama yavaşlamıştır...
Bu arada o yıpranmış kısımlar için benim breilya fönü başlığına bir bak...Kumrala boyama hadisesinde saçlarımı yakmışlardı, ben böyle kurtardım...Zaten boya olan yerle olmayan yer net bir çizgi halinde görülüyor fotoğrafta
bu resimler benı benden etti maşallah ne güzel uzamıs sacın ya normalde de hızlı uzuyormuydu merak ettim
Bemiks ampülü nasil kiriyorsunuz?
Cok gecmis olsun canim, okurken benim elim acidi valla.
Benim annem hemsire ondan gördügüm kadarini anlatayim ben size. Ampulu alin elinize, o incelen kismi varya kirdigimiz kisim orada benek seklinde bir nokta var (bazisinda cizgi seklinde oluyor, bemikste sari benek seklinde), oraya sert bir sekilde bir kac defa parmaginizla tik tik yapin, hemsireler yaparken görmüssünüzdür belki. Böylece orasi kirilmaya hazir hale geliyor. Daha sonra iki elinizle fazla bastirmadan tutun, isaret parmaginizla alttan desteklerken bas parmaginizla isaret parmaginizin zit yönünde hafifce bastirin pit diye kirilir zaten o. Ben de bir defasinda kirmistim elimde parcalanmisti ampul. Elimle fazla baski yapmistim bildiginiz abanmistim ampule.Gercekten zor bir is onu parcalamadan kirmayi ögrenmek. Ben de korka korka kirardim hep. Anlamayan olursa tutus seklimin resmini cekip koyabilirim. Aman kesilmesin elleriniz kiyamam.
Benim annem hemsire ondan gördügüm kadarini anlatayim ben size. Ampulu alin elinize, o incelen kismi varya kirdigimiz kisim orada benek seklinde bir nokta var (bazisinda cizgi seklinde oluyor, bemikste sari benek seklinde), oraya sert bir sekilde bir kac defa parmaginizla tik tik yapin, hemsireler yaparken görmüssünüzdür belki. Böylece orasi kirilmaya hazir hale geliyor. Daha sonra iki elinizle fazla bastirmadan tutun, isaret parmaginizla alttan desteklerken bas parmaginizla isaret parmaginizin zit yönünde hafifce bastirin pit diye kirilir zaten o. Ben de bir defasinda kirmistim elimde parcalanmisti ampul. Elimle fazla baski yapmistim bildiginiz abanmistim ampule.Gercekten zor bir is onu parcalamadan kirmayi ögrenmek. Ben de korka korka kirardim hep. Anlamayan olursa tutus seklimin resmini cekip koyabilirim. Aman kesilmesin elleriniz kiyamam.
SArımsaklı şampuan iyi geliyor birde yılan yağı kullanıyor arkadaşım onunda çok dökülüyordu şimdi yeni yeni saçları çıkıoyr önlerınde.
Dogal sarisinsin demek, o zaman sen tam bir rapunzel olursun.Kusura bakma direk boyali yaptim senin saclari, dogal sarisinlardan cok cakma sarisinlar olunca insan her gördügü sari saci boya saniyor. Cok güzel sac rengin bence boya sürme bi daha saclarina. Benimkiler de acik kumral, koyu renk sac sevdam yüzünden koyu rengin her tonuna boyadim saclarimi simdi kurtulmaya calisiyorum, tam kurtuldum derken yine hevesleniyorum koyu renge ve yine boyuyorum saclarimi. Kurtulus yok gibi.
Konuyu cok degistirdim ama bisey sorcam; amonyak tüy sararticilarda da bulunur mu? Tüy sarartici kullaniyorum kollarima beslemek ve cogaltmak yerine azaltti inceltti tüylerimi.
Baktim konuna simdi, güzel bir uygulamaya benziyor, sagol önerdigin icin. Bastan sona bi okuyayim ben onu.
puhahahahaannen niyetini belli etmiş tez vakit evlenmeye bak
ben de başladım sarımsaklı şampuana.tabi kontes usulü.bakalım çok umutluyum inş işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?