mrb kızlar
bende bugün ilk defa sinamekili karışımı uyguladım saçıma
hatta suan kafamda poşetle dolaşıyorum evde
saçımı da 1 aydır hafta da bi kez olmak üzere sarımsaklı şampuanla yıkıyorum.henüz bi faydasını gördüm diyemem,saçlarım hala dökülmeye devam ediyor.
ay bu sarımsak kokusu beni öldürecek. bi hafta uyguladıktan sonra sarımsaksız şampuanla yıkayıp kuaföre gitmiştim, kadın hemen aldı kokuyu. ay bide terleyince gerçekten çok fena kokuyor.
yeterki iyi gelsin katlanırım kokusuna, gelişmeleri buaraya yazarım inş
(sanırım burada baya bi kür paylaşmışlar ama okumaya üşendim, maşallah sayfa sayısı bini geçmiş)
* sarımsaklı şampuanı yaz sıcağından dolayı kullanmıyorum,sıcakta çok koku oluyor çünkü... havalar serinleyince,ekim-kasım gibi,yeniden başlayacağım
.......................................................
sakıncası olduğundan değil canım,sorununa çözüm olabilir diye alıntıladım.evet biliyorum okumuştum,gene de paylaşmak istedim sakıncası yok sanırım
........................................................................................
Tekrar ekleyeceğim fotoları birazdan...ben daha önce hiç saçıma bakım uygulamamıştım o yüzden hemen bir sonuç bekledim.gerçi dökülmesi çok azaldı ve parladı falan ama hiç uzama yok .kılıç balığı belkide senin gibi bir anda olacaktır inşş.hevesimi kaybetmedim bunları okuyunca daha bir hevesleniyorum er geç uzayacak belkide bir anda uzayacak diyorum bende.resmini merak ettim inş.bulurum bakim.
saolun arkadaşlar
Firmanın yabancı firma olduğundan daha çok yabancı bir firma gibi lanse edilen Türk sermayeli bir firma olduğunu düşünüyorum...amerikada yaygın kullanılıyomuş amerikada yaşadığı dönem bunu kullanıp bütün saç probleminden kurtulduğunu idda eden üye de vardı hatta forumda
of sınav deme ya benim de 6 sında başlıyo proje ödevime hala başlamadım mezun olamam ben bu gidişle
Tatlım Kkontes ne kadar bekletiyorsa bizimde bu kadar bekletmemiz lazım sanırım...Bu arada ben ilk kürde sarımsaklı şampuan kullanmadım ama ikinci kürde başladım bununda etkisi var sanırım...Ben de aradan sonra tekrar başladım, şu anda saçımda, kızlar ben 1 buçuk saat bekletiyorum az mı sizce?
KılıçBalığı birden uzamasına sevindim, umarım bende de öyle olur. Çünkü bahsettiğin şeyler bende de oldu. Uzamaya ekstra bir etkisi olmadı, arada uzayacak dedim o da olmadı. Belki ikinci dönemde uzar senin gibi. Moral oldun bana sağol
Bu arada eklediğin fotoğraflar hangi sayfada acaba, merak ettim.
mrb kızlar
bende bugün ilk defa sinamekili karışımı uyguladım saçıma
hatta suan kafamda poşetle dolaşıyorum evde
saçımı da 1 aydır hafta da bi kez olmak üzere sarımsaklı şampuanla yıkıyorum.henüz bi faydasını gördüm diyemem,saçlarım hala dökülmeye devam ediyor.
ay bu sarımsak kokusu beni öldürecek. bi hafta uyguladıktan sonra sarımsaksız şampuanla yıkayıp kuaföre gitmiştim, kadın hemen aldı kokuyu. ay bide terleyince gerçekten çok fena kokuyor.
yeterki iyi gelsin katlanırım kokusuna, gelişmeleri buaraya yazarım inş
(sanırım burada baya bi kür paylaşmışlar ama okumaya üşendim, maşallah sayfa sayısı bini geçmiş)
Ben daha yeni başlamıştım, eğer ciddi manada dayanamayacağım kadar kokarsa bende bırakırım zaten yaz döneminde...Mis gibi çiçek kokmak varken, pis gibi sarımsak kokmak istemem açıkçasısakıncası olduğundan değil canım,sorununa çözüm olabilir diye alıntıladım.
sarımsaklı şampuanı yazın kullanmıyor çünkü kontes ve bir çok arkadaş.
o kışlık bir uygulama.
evet biliyorum okumuştum,gene de paylaşmak istedim sakıncası yok sanırım
........................................................................................
Katılıyorum...Önce saımsaklı şampuan, sonra mis kokulu sarımsaksız şampuan...Bir de haftada bir değil, rutin yıkamaların hepsi sarımsaklı şampuanla yapılacak. Öyle faydasını görürsün belki...
sinamekimii iyice masaj yaparak sürdüm Ohhhh sınav stresinii atıyorumm sefam olsunkafam rahatladı bee
Ohhh vallahi stresten nasıl gerildiysem artık 3 gündür baş ağrısından ölüyorum...Çok şükür aöf bitti, darısı örgün finallerimin başına
Bende gerim gerim gerildim yaa neyseki şimdilik kurtulduk Kılıçbalığım şu çarşamba günüde bi sınavım var kursta sonaa minnak yatışa geçerrBu sinameki her derde deva bak masaj yapınca kendiime geldim
Kızlar, ikinci küre başladım ancak yoğunluktan dolayı yalnızca bir kere sinamekili bakımı yapabildim fakat en son eklediğim foto ile şimdi ekleyeceğim foto arasındaki farka dikkatle bakın, bana mı öyle geliyor yoksa uzadılar mı şu kısacık sürede?
Eki Görüntüle 195712
Küre başladıktan sonra ki hali tarihi hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 195715
17 Nisan'da çekildi(verdiğim ara bittikten sonra)
Eki Görüntüle 195717
Başlangıç ve aradan sonra saçımın ne kadar uzamış olabileceğine dair bir foto( kür boyunca saçımı 3 kere kestim)
Eki Görüntüle 195718 Eki Görüntüle 195715
Ne diyorsunuz? En kısa olan yerlerdeki saçlara bakılırsa bir ayda bir hayli uzamış, çok şaşırdım ve çok mutlu oldum
16 Mayıs'da çekildi yani son hali...
uzamaya etkisi olmadı diyorum ama uzamış be :)
Herhalde uzamış yani
İşte böyle, fotoğraflar olmadan anlayamıyoruz uzayıp uazmadığını...Güzel görünüyor saçların
Benim huzura ermem için daha bir hafta var kuzum, ne acı bir durum offff offf....
Bu arada fotoları yeniden ekliyorum...
Eki Görüntüle 201610
Başlangıç ile aradan sonraki arasındaki fark...
Eki Görüntüle 201611
Aranın bittiği tarihteki boy...
Eki Görüntüle 201612
Aranın bitişinden sonraki fotoğraf...Son iki resim arasında bir aydan biraz az zaman geçmişti ve saçlar şu an tam gaz uzamaya devam ediyor tabii tavuk gerisi tövbe tutmadığından bir miktar kestirdim saçlarımı...
Eki Görüntüle 201618 Eki Görüntüle 201617
saçlarımın son hali aralıkta falan başlamıştım sinameki yapmaya pek fazla uzamaya etkisi olmadı gerçi omuzumdaydı tam saçlarım şubattan itibaren ara vermiştim bırakmıştım hatta ama şimdi tekrar başlıyorum uzar belki bu sefer daha çok
çekilme tarihi 24 mayıs 2011 :)
teşekkür ederimmm :) seninkilerde harika canım
şu sınav stresi mahvediyo insanııııbu arada saçlara maşşaallaahh canım çok güzel görünüyollar havalı havaalııı
uzama var genede yılmak yokk saçlarımızı uzatmayaa devamm :87:
Bende teşekkür ederim kızlar...Kesinlikle yılmak yok, uzatmaya devam...Saçımı bel oyuğuma kadar uzatacağım, bir karış daha uzatmaya ihtiyacım var yani
Bende teşekkür ederim kızlar...Kesinlikle yılmak yok, uzatmaya devam...Saçımı bel oyuğuma kadar uzatacağım, bir karış daha uzatmaya ihtiyacım var yani
aynen bende öyle düşünüyorum belki hızımı alamayıp daha çokta uzatabilirim
Ben oraya kadar ulaşayımda başka bir şey istemiyorum, sadece eski saç boyuma ulaşsam yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?