Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bende sarımsaklı şampuan kullanamak istiyorm ama ben 2farklı şampuan kullanınca saçlarımda inanılmaz bi kaşıntı yapıyo.3aydan fazladr bu sıkıntıyı yaşıyorm.hatta bitlendm flan sandm ama bit faln yoktu kafamda.kuaföre söledm farklı şampuanlar mı kullanıyosun dedi bende ewet elime ne gelirse onu kullanıyorm dedm o yüzdendr tek şampuan kullan düzenli olark dedi.e ben bu sarımsaklı şampuanı nasl kullancam ??? böle sıkıntısı olan oldumu ??

ha bu arada bende 8.kürümü bitirdim.çok falza bi uzama oldu diemem ama normale göre uzadı.en azından artık ensemde değl :))) normalde saçın uzama hızına göre kişiden kişiye değşiklik oluyo demek ki.ben 1nisanda başladm o zamndan bu zamana 4-5cm uzamış.normalde bu kürü uygulamıyo olsam 2cm ya uzardı ya uzamazdı o yüzden mutluyummm

Kendine uygun bir sampuandan iki tane al, birini sarimsaklayarak sakla digerini sarimsaklamadan sakla. Ciddiyim bak. Önce sarimsak kattigin sampuanla yika saclarini ardindan kokusunu alsin diye sarimsak katmadigin sampuanla yika.

Kendine uygun bir sampuandan iki tane al, birini sarimsaklayarak sakla digerini sarimsaklamadan sakla. Ciddiyim bak. Önce sarimsak kattigin sampuanla yika saclarini ardindan kokusunu alsin diye sarimsak katmadigin sampuanla yika.

Kesinlikle...Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz zaten, benim bir sarımsaklı birde sarımsaksız Nude şampuanım var mesela

Kesinlikle...Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz zaten, benim bir sarımsaklı birde sarımsaksız Nude şampuanım var mesela

lacinia şampuanı biliyo musun kılıç?
bugün vimjoda gördüm de indirime girmiş 10 liraya mı ne düşmüş kadın da pek övdü şampuanı ama bilemedim alsam mı almasam mı
kullanan ya da bilen birileri varsa beri gelsin
bi de sarmısaklarız oooh mis yani

Duymadım canım, bilinen şampuanları kullanmayı tercih ederim...

pooff uyanmamış mı kimse daha ama bi uyanın bi bakın şuna gidip alayım ona göre şampuanı

Ne uyanmaması kız, sabahın köründe çıktım...Sınav vardı bu gün biliyorsun

Son düzenleme:
Evet canım haftada bir. Pazardan pazara. şimdi 5.de bitti bakalım 10 cm uzasınlar ıstıyrum
şuan belime yakınlar ama ben popişimin altına kadar gelsinler ıstıyorum onun için 10 cm kadar lazım
inşalalh canım inş.ilk haftadan başladımı canım uzama çok soruyorum ama bende 17.gün oldu hareket yok hala

inşalalh canım inş.ilk haftadan başladımı canım uzama çok soruyorum ama bende 17.gün oldu hareket yok hala

est. sorabilirsin canım. ilk uygulamamda saçlarım çok aşırı parladı ve benim saçlarım kıvırcıktır bukle bukle çok yıprandğı için o bukleler bozulmuş haliyle tiftif tiftik ve dökülüyodu (yoluk giibiydim) ilk uygulamamda düzeltti ve parladı 2. uygulamam bittiğinde belime yaklaştığını farkettim bide ben haftada bir turplu suyu uyguluyorum ayriyetten 2 haftada 1 ısıtıp zeytnyağı sürüyorum inanılmaz parladı. uçlarımdaki kırıklarıda gliserin ve bebe yağı ile onardım kırıklarım %de 75 azaldı çok az bir kısımı kaldı oda düzelcek inş umuduunu kesme tatlım kiminde hemen etki görülüyo kiminde yavaş yavaş belk biranda uzayabılır farketmeden

Tatlım, benim kür sırasında saçımın uzaması neredeyse durdu, ara verdiğimdede maksimum 2 cm uzamıştır ki uzama konusunda işe yaramayacağını düünmüştüm, buna rağmen ikinci küre başladım başlar başlamaz bir anda o kadar uzadı ki şok olduk...Fotoğrafları eklemiştim bir kaç sayfa geriye...Yani muhtemelen senin saçlarda benimki gibi geç etki görenlerden...İnat etmek lazım...

ben daha önce hiç saçıma bakım uygulamamıştım o yüzden hemen bir sonuç bekledim.gerçi dökülmesi çok azaldı ve parladı falan ama hiç uzama yok .kılıç balığı belkide senin gibi bir anda olacaktır inşş.hevesimi kaybetmedim bunları okuyunca daha bir hevesleniyorum er geç uzayacak belkide bir anda uzayacak diyorum bende.resmini merak ettim inş.bulurum bakim.

saolun arkadaşlar

Duymadım canım, bilinen şampuanları kullanmayı tercih ederim...

Ne uyanmaması kız, sabahın köründe çıktım...Sınav vardı bu gün biliyorsun

amerikada yaygın kullanılıyomuş amerikada yaşadığı dönem bunu kullanıp bütün saç probleminden kurtulduğunu idda eden üye de vardı hatta forumda

of sınav deme ya benim de 6 sında başlıyo proje ödevime hala başlamadım mezun olamam ben bu gidişle

Ben de aradan sonra tekrar başladım, şu anda saçımda, kızlar ben 1 buçuk saat bekletiyorum az mı sizce?
KılıçBalığı birden uzamasına sevindim, umarım bende de öyle olur. Çünkü bahsettiğin şeyler bende de oldu. Uzamaya ekstra bir etkisi olmadı, arada uzayacak dedim o da olmadı. Belki ikinci dönemde uzar senin gibi. Moral oldun bana sağol
Bu arada eklediğin fotoğraflar hangi sayfada acaba, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…