Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım verdiğin bilgiler için tşk ederim. senin kadar bende araştırdım.. en az senin kadar.. sadece kullanan varmı dedim sorum buydu. o kadar... sinamekiyi denicem..iliği denedim sonç alamadım... ilgin ve deriiin bilgin için tşk ederimmmm...

doktora gittin mi canım??? başka bi şey çıkmasın Allah muhafaza

kuzum dr.a evet gittim benim şöyle bir sorunum var..romatizma hastasıyım steroidli ilaçlar kullandığım ve overkistim olduğu için hormonlarımda bozulma oldu..dolayısı ile saç dökülmelerimin onun dışında bi sorunu yok görünüyor... saçlarımın uzamasında da bi sorunum yok zaten belimde nerdeyse, fakat çok döküldü.. nuri dizisinde nurinin genç karısı varya ismi aklımda değil şimdi, saçlarım o kadar yoğundu ki bunalıp isyan ediyodum.. topuz bile yapamıyodum ağır oluyodu... şimdi yarısı kaldı çok çok üzgünüm..

Cnım Çook geçimiş olsun.

almadım canım çünkü 15tl dedi
çok geldi bana:26:

Canım ben araştırmaya devam
Şimd dermokil in Ürünlerine akıyorum Hazır maskeler 18 tl falan yüz iç,n saç için olanlarda var
DERMOKİL SAÇ MASKESİ 250 ML

Açıklama :

Özlediğiniz saç güzelliği... Etkileyici ve sağlıklı saçlara kavuşmak için, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi Dermokil saç bakım serisinde bulabilirsiniz. Saç Bakım Maskesi İçerisindeki, KİL ve özel bitkisel bileşenler ile saça ve saç derisine nüfüz ederek derinlemesine bakımını sağlar, saça hacim verirken saç diplerinizi güçlendirir ve dış etkenlerden koruyarak kepeği ve saç dökülmesini de önlemeye yardımcı olur. Kullanımı: Islak saça uygulayın. Saça daha hızlı nüfuz etmesi için 15 dk. maskeyi sacınızda bekletin. Ardından bol su ile durulayın. sacınızın parlak ve ipeksi görünümü için, maske sonrası mutlaka Dermokil saç kremi kullanın.

Kullanım Önerisi: Dermokil Saç Kremini ,Dermokil Şampuan ile yıkadıktan ve duruladıktan sonra ıslak saça uygulayınız.Saçların uçlarına ağırlık vererek yumuşak hareketlerle masaj yapınız .Ilık su ile durulayınız.

hEEEEEEEEEE
çokmuşş yafff
Ben yüz için bakıyodum da :26:
araştırırken masrafsız bişey buldum
Pirinç suyu hem saça hemde cilde ii geliyomuş.

pirinç suyunu kesinlikle öneriyorum ben geçen gün yaptım cildi süper yapıo ya böle föndöten sürersin de kadife gibi olur ya bana öle etki yaptı gerçi herkese göre değişir ama memnun kaldım ben

pirinç suyunu kesinlikle öneriyorum ben geçen gün yaptım cildi süper yapıo ya böle föndöten sürersin de kadife gibi olur ya bana öle etki yaptı gerçi herkese göre değişir ama memnun kaldım ben

Kuru bi cilde sahibim.Ve kılcal damar çatlamam var
denyeceğim
Daha akşam pilav yapmıştım yaafffff

Kuru bi cilde sahibim.Ve kılcal damar çatlamam var
denyeceğim
Daha akşam pilav yapmıştım yaafffff

hmm anladım o zman çok sürme ince bi tabaja halinde sür 5 dk sonra falan yıka ki bi zararı olmasın cildine yıkadıktan sonra da nemlendiriciyi unutma kuruymuş cildin ayyy akıl vermek gibi oldu biraz ama gerçi bilirsin sen cildine göre davranmayı laff işte benimki de :78:

Ay canım benim tabiki bilgin önemli.sen kullanmışsın uyarman ii.
Nasıl sürüyorun pamukla mı.
Senin cilt tipin nasıl .

kızlar dün maya günü olduğunundan dolayı maya bakımı yaptım.
ama o nasıl kokudur ya resmen midem ağzıma geldi ıslatınca.
ben kuru mayanın üstüne sıcak su döküp yaptım. Ama kokuya dayanamayınca lavanta yağı koydum içine ki inanır mısınız kokusu yinede geçmedi. bu koku için bi tarif bulan oldu mu acaba :))

Ay canım benim tabiki bilgin önemli.sen kullanmışsın uyarman ii.
Nasıl sürüyorun pamukla mı.
Senin cilt tipin nasıl .

canım cildim karma gibi sanki tam da bilmiyorum ama aşırı yağlı ya da kuru değil onu biliorum sadece parmakla sürmeye çalıştım ama olmadı pamukla sürdüm daha rahat sürülüo hem her yere de akmıyo

lavanta yağı menekşe yağı yasemin yağı avakado yağı bunların kokuları çok güzel bunlardan da koyabilirsin içine saçından mı geçmedi kokusu yoksa uygularken mi ??

lavanta yağı menekşe yağı yasemin yağı avakado yağı bunların kokuları çok güzel bunlardan da koyabilirsin içine saçından mı geçmedi kokusu yoksa uygularken mi ??

yok yıkayınca gitti koku ama ıslnınca sacım hafif geliyo. lavanta pek kesmedi menekse daha mı keskin onu alayım

yok yıkayınca gitti koku ama ıslnınca sacım hafif geliyo. lavanta pek kesmedi menekse daha mı keskin onu alayım

ya ben de sinamekiyi yaptıktan sonra bi sarımsaklı şampuan olunca çok kokuyo yani bi şişenin içine bu saydığım yağları ve 1 çay bardağı su koydum onu püskürtüyorum saçıma kokusu çok güzel oluo saçlarımın

hıı duştan sonra falan mı yapıyorsun yani onlar saclarında kalıyo durulamıyo musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…