Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

valla canım ben de tam tarifi hatırlayamadım
not aldım sanıyordum ama bulamadım
bugüne kadar okuduklarıma göre bi karışım hazırladım
maya+yoğurt+bal+bepanten ampül şeklinde

Bu tarifi nasıl gözden kaçırmışım, halbuki tüm mesajları okumuştum ama...Ben direkt kuru mayayı su ile karıştırıp kullanıyordum:)

Bu tarifi nasıl gözden kaçırmışım, halbuki tüm mesajları okumuştum ama...Ben direkt kuru mayayı su ile karıştırıp kullanıyordum:)

mayalı bakım maskesiyle ilgili topic okuyorum şimdi bazıları dökülmem tamamen durdu uzamayı hızlandırdı besliyo demiş kimileri saçımı kuruttu çok döküldü uygulama sonrası demiş ama herkes farklı uygulamış nerdeyse
bira mayası tabletleri kullanan var yaş maya kullanan var kuru maya kullanan var hepten kafam karıştı neyin içine ne katıp saçın neresine uygulamam lazım benim mayayı

herşeyi aldım badem yağını unutmuşum iyimi... ha bu msjıda buraya yazıyorum ki arayınca bulmak kolay olsun... inşallah işe yarar... bilgiler içinde tşk ederim..

birde entele otu var duydunuzmu... hintli kadınların saçlarının çok gür ve uzun olmasının nedeni entele otuymuş.. deneyen varmı.. ben aldım evde öyle duruyo..

benim saçlarımın cinsi iyice bozuldu avuç avuç dökülüyo... önceden saçıma toka dayanmıyodu şimdi yarısı kaldı.. gerçekten çok nmutsuzum..

Son düzenleme:
kontess bu iki gün vitamin günüymüş e sonuç olarak bemiks de vitamin olduğu için bugünleri özel gün kapsamında değerlendirebilrim heralde?

Ben normal yaş mayayı yoğurtla karıştırıp da kullandım, kuru mayayı suyla karıştırıp da kullandım ama sadece saç diplerime sürdüm...Kkontesin yaptığı şeklide denemek lazım...

benimki kontes usulü oldu şimdi yıkadım,kurutunca ne çıkacak bakalım karşıma

rica ederiz

saçlarımı taradım kuruttum
ilz izlenim ; totalda 10 tel filan döküldü
sertlik de yok
tamam

birde entele otu var duydunuzmu... hintli kadınların saçlarının çok gür ve uzun olmasının nedeni entele otuymuş.. deneyen varmı.. ben aldım evde öyle duruyo..

Entele zararlı bir ot canım, Hintli kadınların falanda kullandığı yok, zamanında bu şekilde yaydılar bu otu ama bildiğin bit otu bu, köylerde bu otlardan tarım ilacı yaparlar Anadolu'da

Ben normal yaş mayayı yoğurtla karıştırıp da kullandım, kuru mayayı suyla karıştırıp da kullandım ama sadece saç diplerime sürdüm...Kkontesin yaptığı şeklide denemek lazım...

bi de kuru mayayı ılık süte katıp içmişler saça ve cilde etkisi iyiymiş baya ama kilo aldırır mı ki bu bilemedim ne çok şey yapılmış mayayla Kkontes usulü deneyeyim bende ama ayrıca içsem mi diye de düşünüyorum :18:

ben bununzehirli olduğunu duydum hatta bilakis araştırdım... senin dediğin gibi zirai bir ürün olsa kilosu 2,5 milyar olmaz.. sağlık bakanlığından onaylı losyonuda çıkmış... ve de şu an komşum kullanıyor kel kocasına aldı işe yaramadı şimdi hatun kullanıyor gerçekten fark etti... fakat onun saçı zaten gürdü o konuda fark edemedim.. kullanıpta saçı gürleşen oldumu onu merak ediyorum.. yinede cevabın için tşk ederim canım..

kontess bu iki gün vitamin günüymüş e sonuç olarak bemiks de vitamin olduğu için bugünleri özel gün kapsamında değerlendirebilrim heralde?

canım onu aycangüle sorsan daha iyi olur sanırım

'20 nisan 2011 saat: 09:50’ den 22 nisan 2011 saat 13:24’e kadar Ay Yay burcunda küçülmekte;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
bakım yapmayıp saçlarınızı dinlendirebilirsiniz ayrıca.
saç kesimi için uygun değil.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..'

şu sebeplerden ötürü ben mayalı bakımı tercih ettim

daha önce bi kere sormuştum olabilir demişti ama kimse böyle yapmıyo heralde o yüzden sana da bi sorayım dedim, neyse fazla sinameki göz çıkarmaz

valla canım ben de tam tarifi hatırlayamadım
not aldım sanıyordum ama bulamadım
bugüne kadar okuduklarıma göre bi karışım hazırladım
maya+yoğurt+bal+bepanten ampül şeklinde

sen bu karışımı uyguladın sanırım aşağıdaki msjında tamamdır demişsin.. bu bepanten ampul eczanelerde var değilmi? maya nasıl maya peki yaş mı kuru mu cnm? ayy yemek tarafi gibi oldu

sen bu karışımı uyguladın sanırım aşağıdaki msjında tamamdır demişsin.. bu bepanten ampul eczanelerde var değilmi? maya nasıl maya peki yaş mı kuru mu cnm? ayy yemek tarafi gibi oldu

evet canım eczaneden alınıyorr
ben yaş kullandım
doğaçlama yaptım bi şeyler ama güzel oldu hehehe:86::86:

Yazdığım mesajı doğru okuyup anladığından emin misin? Tarım ilacı, böcek öldürmede kullanılan zehirli ilaç türevlerine verilen isimdir Yani ZEHİRLİ! Araştırdım diyorsun ama araştırman bu konuda yüzeysel kalmış, bu bit otu denen ot gayet arsız bir ot olup üretilmesi son derece kolaydır, doğal olarakda köylerde bu ota para vermez ısırgan otu gibi bağ bahçeden yolarlar, tabii Hintli kadınların kullandığı ot diyerekten güzelcene reklam yapan uyanıklar sayesinde 10 grsi 25 liraya satıldığı göz önüne alınırsa canım köylümde bu şekilde yolunu bulmuştur diye düşünüyorum...Ayrıca sağlık bakanlığı konusunda daha evvel çeşitli başlıklarda mevzuat hakkında bilgi vermiştim, kısaca bir ürünün sağlık bakanlığınca onaylı olması güvenilir olduğu manasına gelmez tıpkı gutto karınca yumurtası yağı veya lida zayıflama hapları gibi daha bir çok zararlı ürünün sağlık bakanlığınca onaylandığı halde çeşitli skandallarla gündeme gelmesinin önüne geçilemediği gibi...Hiç bir şey sağlığından değerli değil...Entele konusunda gayet derin bir malumatım var yani, içerisinde arsenik oluğunuda söylememe gerek yok...

herneyse, burası sinameki başlığı olduğu için entele veya başka tarifler hakkında konuşmak pek doğru değil, editörler tarafında falakaya yatırılmadan evvel entele konusunu kapatalım derim...

Sinamekiyi dene derim, benim saç yoğunluğumda epey artış oldu, birde sığır iliği kürü var onuda denemekte fayda var o da gayet başarılı diyebilirim...Ama zehirlerden uzak dur

GünAydın Güzellerrrrr.
Kontess Saçalarını Gördüm Çok Güzel Olmuş:naz
ar:
Şuan küçücük sprey İçin Şişe aramaktayım yaffff .Vardı Bİtane Bu HC nin cam fıslamıyooo damlatıyo.
bitince ATTIM.
70 TL VERDİM İŞE YARAMADI İÇİNDE BİRÇOK YAĞ VAR SADECE PARLATTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…