mayalı bakım nedir kontescim?
valla canım ben de tam tarifi hatırlayamadım
not aldım sanıyordum ama bulamadım
bugüne kadar okuduklarıma göre bi karışım hazırladım
maya+yoğurt+bal+bepanten ampül şeklinde
Bu tarifi nasıl gözden kaçırmışım, halbuki tüm mesajları okumuştum ama...Ben direkt kuru mayayı su ile karıştırıp kullanıyordum:)
Bu tarifi nasıl gözden kaçırmışım, halbuki tüm mesajları okumuştum ama...Ben direkt kuru mayayı su ile karıştırıp kullanıyordum:)
mayalı bakım maskesiyle ilgili topic okuyorum şimdi bazıları dökülmem tamamen durdu uzamayı hızlandırdı besliyo demiş kimileri saçımı kuruttu çok döküldü uygulama sonrası demiş ama herkes farklı uygulamış nerdeyse
bira mayası tabletleri kullanan var yaş maya kullanan var kuru maya kullanan var hepten kafam karıştı neyin içine ne katıp saçın neresine uygulamam lazım benim mayayı
benimki kontes usulü olduşimdi yıkadım,kurutunca ne çıkacak bakalım karşıma
rica ederiz
saçlarımı taradım kuruttum
ilz izlenim ; totalda 10 tel filan döküldü
sertlik de yok
tamam
birde entele otu var duydunuzmu... hintli kadınların saçlarının çok gür ve uzun olmasının nedeni entele otuymuş.. deneyen varmı.. ben aldım evde öyle duruyo..
Ben normal yaş mayayı yoğurtla karıştırıp da kullandım, kuru mayayı suyla karıştırıp da kullandım ama sadece saç diplerime sürdüm...Kkontesin yaptığı şeklide denemek lazım...
kontess bu iki gün vitamin günüymüş e sonuç olarak bemiks de vitamin olduğu için bugünleri özel gün kapsamında değerlendirebilrim heralde?
benim saçlarımın cinsi iyice bozuldu avuç avuç dökülüyo... önceden saçıma toka dayanmıyodu şimdi yarısı kaldı.. gerçekten çok nmutsuzum..
valla canım ben de tam tarifi hatırlayamadım
not aldım sanıyordum ama bulamadım
bugüne kadar okuduklarıma göre bi karışım hazırladım
maya+yoğurt+bal+bepanten ampül şeklinde
sen bu karışımı uyguladın sanırım aşağıdaki msjında tamamdır demişsin.. bu bepanten ampul eczanelerde var değilmi? maya nasıl maya peki yaş mı kuru mu cnm? ayy yemek tarafi gibi oldu
ben bununzehirli olduğunu duydum hatta bilakis araştırdım... senin dediğin gibi zirai bir ürün olsa kilosu 2,5 milyar olmaz.. sağlık bakanlığından onaylı losyonuda çıkmış... ve de şu an komşum kullanıyor kel kocasına aldı işe yaramadı şimdi hatun kullanıyor gerçekten fark etti... fakat onun saçı zaten gürdü o konuda fark edemedim.. kullanıpta saçı gürleşen oldumu onu merak ediyorum.. yinede cevabın için tşk ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?