Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar 8. uygulamamdan sonra 2 hafta mı ara veriyim yoksa 3 mü ? yada ara vermeme gerek yokmu ? :)

2. uygulamamı da yaptımm alkisalkisalkis
Beklemedeyim şuan a.s
Umarım uzar saçlarımm :Saruboceq:

bendebu ıkıncı uygulamam ınsallahh farkı goprurum rofleden 3 gun sonra basladım uygulamaya bu ıkıncı ıste bakalımm ne olcakkkkk su anlık durutımm bır santım bıle deıl dıpler yenı yenı cıkıyo ınsallah 3 u uygulamdan sonra artıcaktırr

aa kızlar ben 1 tatlı kaşığı badem yağı koyuyordum 1 çorba kaşığımı konuluyor :O yani 3 haftadır emeklerim boşamı gitti

ya saçların süper kontess bayıldımm
gerçekten sadece üç ayda mı bukadar uzadı...
bnm saçlarım çenemde 3 ay sonra bu uygulamaları yaparsam nereme gelir acaba ...

ya saçların süper kontess bayıldımm
gerçekten sadece üç ayda mı bukadar uzadı...
bnm saçlarım çenemde 3 ay sonra bu uygulamaları yaparsam nereme gelir acaba ...
eed cnm gerçkten 3 ayda uzadıkaydirigubbakcemile2 merci:kedi: ben de nickine bayıldım kaydirigubbakcemile3 saçtan saça değişiyor etkisi,denemeden bilemessin aklinialirimsmile

ee benim de aklımta bi tatlı kaşığı kalmış ohaoldumsmile nie ki..neyse..farketmez sanırım tatlım..azcık etkisi az olmuştur o kadar :)
bugün kuaföre sordum o da aban zeytinyağı+ sarımsak yağı veya sarımsağın kendisi ile saç diplerini ov sonr ayıka dedi..bu vitaminleri sordum onları da karıştırsam olur mu die..olur ama bir kerelik kullan bekletme dedi..aklınızda olsun kızlar evigen ile bepanthene dedim ben..olur dedi kuaför..ben onları da karıştırmayı düşünüyorum bakalım tabi..bi başka topic te karıştırmışlar...sinamekiye olur mu acaba ?bi de bu sarımsak yağı fikri aklıma yattı..kaliteli ise neden şampuana eklemeyelim? rendelemekten daha pratik geldi..sizce?

kızlar bi de aslında benim uzama derdim yok..ne bileyim arkadaşlarım çabuk uzuyo diyolar ...aslında ben güçlü olsun az daha kalın sağlıklı güçlü olsun istiyorum guclubacismile

kontes hayrdır nedn artk dıger topikten yazmıyosn sadce merk=)ayrıca scn rengini ck bgndm hngı renk bu

kontes hayrdır nedn artk dıger topikten yazmıyosn sadce merk=)ayrıca scn rengini ck bgndm hngı renk bu
topik sahibi ile anlaşamadık canım.saol ama wallahi bilmiyorum rengimi,foto götrmüştüm kuaförüme,bundan istiyorum diyerekten,o şekilde boyattımkaydirigubbakcemile2

4.uygulamamı yaptım bugün
6 saat bekletip az önce de sarımsaklı şampuanımla yıkadım:ecrin_bebek:
şimdi bi de kkontess'cimin glissinden sıkıcambayanssulusmile
ohh missszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…