- 24 Eylül 2009
- 21.108
- 4
ohh yarasın bebişimee:kedi:4.uygulamamı yaptım bugün
6 saat bekletip az önce de sarımsaklı şampuanımla yıkadım:ecrin_bebek:
şimdi bi de kkontess'cimin glissinden sıkıcambayanssulusmile
ohh missszemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh yarasın bebişimee:kedi:4.uygulamamı yaptım bugün
6 saat bekletip az önce de sarımsaklı şampuanımla yıkadım:ecrin_bebek:
şimdi bi de kkontess'cimin glissinden sıkıcambayanssulusmile
ohh missszemuszemus
şampuanıma 2 küçük diş sarımsak koydum (100 ml)
dibine çöktü rendelediğm küçük sarımsaklar. sorun olmaz di mi? :))
saol canım,inşallahh:Saruboceq:saçların gerçekten çok güzel uzamış,ben de denemeye başlicam inş. senin gibi faydasını görürüm
merci canım,darısı başına:kedi:boshayallersmileMerhaba, uzun süredir takip ediyrum ve artık üye oldum,
bende sürekli bitkilerle doğal alternatif tıp ile ilgileniyrum. bu saç kürü ilginç geldi. hemen gittim malzemelri aldım. topic acan arkadaşım saçları süper uzamış,İyi günlerde kullan.
ya ben şu bemixi kıramadım bi türlü ne beceriksizim sempatiksalakcinni
kızlar şimdi kuaförümden geliyorum.kırıklarımı aldırdım,biraz kısaldılar ama sağlıklı dursunlar istedim.uçlar karışmaya başlamıştı artık...bir de kahkül kestirdim,değişiklik olsun diye...saç rengimi de sordum sizin için:dance: dore altın kumral'mış.3 renk karıştırarak elde etmişa.s.
kızlar bi de konu dışı olcak ama.hap yutamayan biriyim,bu konuda önerisi olan var mı.biri korkuttu da bugün beni:bbo:
saol bebişimmmŞenizaşkum güle güle kullan kahkülleriniopuyorumnanaktan
saçların uzuyor nasılsa,kırıklarını aldırmakla da ii etmişsinaklinialirimsmile
kızlar şimdi kuaförümden geliyorum.kırıklarımı aldırdım,biraz kısaldılar ama sağlıklı dursunlar istedim.uçlar karışmaya başlamıştı artık...bir de kahkül kestirdim,değişiklik olsun diye...saç rengimi de sordum sizin için:dance: dore altın kumral'mış.3 renk karıştırarak elde etmişa.s.
bebem ben de öyle yutuyordum ama bugün bi arki,bölme kızım beyin kanamasndan gidersin walla,dedi.psikolojik midir nedir 2saattir başım dönüo wseyvahedigeldismile daral geldi vallahi,zaten bunalımdayımbilmiyorumkismileaşkum güle güle kullan kahkülleriniopuyorumnanaktan
saçların uzuyor nasılsa,kırıklarını aldırmakla da ii etmişsinaklinialirimsmile
annem de yutamaz:uhm:
hapı bir kaç parçaya bölüp yutabiliyor ancak
kapsül değilde sende bi dene canım:hulya:
bebem ben de öyle yutuyordum ama bugün bi arki,bölme kızım beyin kanamasndan gidersin walla,dedi.psikolojik midir nedir 2saattir başım dönüo wseyvahedigeldismile daral geldi vallahi,zaten bunalımdayımbilmiyorumkismile
benimki de antibiyotik.5tanesini öyle içtim zaten de işte 2 tane kaldı şimdi.off ne bileyimbilmiyorumkismile biri bi şe dese 1hafta dert edinecek haldeyim bu aralar.yok kuşum ya kafana takmaalsanaalsanasmile
benim annem bildim bileli öyle içer
bırak ağrı kesiciyi falan tansiyon ilacını bile öyle içer yan
rahat rahat iç hapını
öyle şeylere takılma:ecrin_bebek: