Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olumunekankayizsmileyuh yuh yuh yuuuh inanamıyoruuum süppeeeer
ben bi dönem öyle yaptım canım.tek zararı sinüzit olmam oldu sempatiksalakcinni ama ben sarmamıştımmafoldumbenKızlar ben bunu geceden yapayım sarim sarmalim sabah yıkarım diyorum bi zararı olur mu acabaki?bilmiyorumkismile
ben bi dönem öyle yaptım canım.tek zararı sinüzit olmam oldu sempatiksalakcinni ama ben sarmamıştımmafoldumben
makine ile de kurut biraz kuşum.suyu buharlaşsın nemli kalmasın saçların.vallahi ben bu sinüziti sadece baş ağrısından ibaret sanırdım.çok berbat bir şeymiş.beni benden aldı günlerdir:gitme: aman dikkat etAyhh tatlım sarsaydın keşke yaaa..Bende iyice bi sarip sarmalim bari kuşum geceden yapim sabah uğraşamıyorum çünkü bekleme süresi daralıo sabah yapınca:sinifsinif:
saol canım:kedi: sen bilirsin,ben entele denemedim hiç :kedi:maşallahhhhhhhh harika uzamışşş napsam acep entelemı denesem bunumu denesemm oy aman offf:uhm:
makine ile de kurut biraz kuşum.suyu buharlaşsın nemli kalmasın saçların.vallahi ben bu sinüziti sadece baş ağrısından ibaret sanırdım.çok berbat bir şeymiş.beni benden aldı günlerdir:gitme: aman dikkat et
sen de saol kuşumopuyorumnanaktanTamam tatlım yaparım dediğini sağol sende dikkat et kendine kuşum bilmiyorumkismile
hayatım benim 15 saat beklettğim günler oldu.bir zararını görmedim.ama hatam kafamı sarıp sarmalamamak oldu,sinüzitle uğraşıyom şimdisempatiksalakcinnikontess cnm kaç 4 5 saatten fazla dursa bi zararı olurmu hiç denedinmi?
ben 3 4 gibi uyuyorum uymadan önce yapsam sabah yıkasam nasıl olur sence fisfisfis
makina ile kurutuyordum ama işte sür,uyu,uyan,yıka derken 15 i buluyordu saatler:bbo:15 saat :1shok: okdr saat ıslak sacla dolasırsan malesefki sonuc o olur canım :/
ben ozaman yapıyorum sabaha yıkıyorum hadi bakalım :)
sinemakili 3.maskemi yaptım şimdi saçımda..
sarı noktanın üzerine bıçak sürt biraz.inceliyo.sonra da incelen kısımdan kırmaya çalış canım:CüvCüv:ya ben şu bemixi kıramadım bi türlü ne beceriksizim sempatiksalakcinni