Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar ben bunu geceden yapayım sarim sarmalim sabah yıkarım diyorum bi zararı olur mu acabaki?bilmiyorumkismile

ben bi dönem öyle yaptım canım.tek zararı sinüzit olmam oldu sempatiksalakcinni ama ben sarmamıştımmafoldumben

Ayhh tatlım sarsaydın keşke yaaa..Bende iyice bi sarip sarmalim bari kuşum geceden yapim sabah uğraşamıyorum çünkü bekleme süresi daralıo sabah yapınca:sinifsinif:

Ayhh tatlım sarsaydın keşke yaaa..Bende iyice bi sarip sarmalim bari kuşum geceden yapim sabah uğraşamıyorum çünkü bekleme süresi daralıo sabah yapınca:sinifsinif:
makine ile de kurut biraz kuşum.suyu buharlaşsın nemli kalmasın saçların.vallahi ben bu sinüziti sadece baş ağrısından ibaret sanırdım.çok berbat bir şeymiş.beni benden aldı günlerdir:gitme: aman dikkat et

maşallahhhhhhhh harika uzamışşş napsam acep entelemı denesem bunumu denesemm oy aman offf:uhm:

selam yavru kuşlar
yarın 3. denememi yapıciim bakalım sabırsızlanıyorum
henüz gözle görülür bi uzama yok tabikine ama benim saçım çok falza dokülürdü onu ciddi anlamda azalttı
bi de hacim kazandı saçlarım resmen..çok ince tellidir benim saçlarım ama artık daha bi hacimli görünüyo gözüme

makine ile de kurut biraz kuşum.suyu buharlaşsın nemli kalmasın saçların.vallahi ben bu sinüziti sadece baş ağrısından ibaret sanırdım.çok berbat bir şeymiş.beni benden aldı günlerdir:gitme: aman dikkat et

Tamam tatlım yaparım dediğini sağol sende dikkat et kendine kuşum bilmiyorumkismile

kontess cnm kaç 4 5 saatten fazla dursa bi zararı olurmu hiç denedinmi?
ben 3 4 gibi uyuyorum uymadan önce yapsam sabah yıkasam nasıl olur sence
fisfisfis

kontess cnm kaç 4 5 saatten fazla dursa bi zararı olurmu hiç denedinmi?
ben 3 4 gibi uyuyorum uymadan önce yapsam sabah yıkasam nasıl olur sence
fisfisfis
hayatım benim 15 saat beklettğim günler oldu.bir zararını görmedim.ama hatam kafamı sarıp sarmalamamak oldu,sinüzitle uğraşıyom şimdisempatiksalakcinni

15 saat :1shok: okdr saat ıslak sacla dolasırsan malesefki sonuc o olur canım :/
ben ozaman yapıyorum sabaha yıkıyorum hadi bakalım :)

bu arada dökülmem azaldı kızlar ben banyoda çekerek suyunu sıkıyordum bir ton saç kalkıyordu elimde. öyle yapmayınca banyodan sonra 10 tel falan döküldü. gün içindede 3-4 tel. artık saçımı çekmemeye karar verdim. :KK70:

Benimde şuan 3.saçımda ama cm olarak ölçmemiştim ben sadece resmini çekmiştim saçımın kullanmadan önce o kadar kızlar..yaza kadar 13-14 uygulama yapmış oluyorum umarım gözle görülür fark olurboshayallersmile

X