Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm oran normalmiş.o zaman iyi karıştıramadın canım.yapışmaması lazımdı saçabilmiyorumkismile500 ml e 6 diş sarmısakkk
bu bemiklerii 5 paket yazdırabılıyormusuz kıslar karnemıze eczanecı soyledı dogrumu bemiksde bepantende ıksınıxde aynı anda yazabılıyorlamrmıs ıkı ılac top 10 kutu yapıyoo odaa bencee cook ıyı yazılıyosaa 40 mılyon azz deılll yanııı
eurovision 2010 / manga- we could be the same
şimdiden başarılarrr:dance:
:kedi: saol bebeim utandrıosun bni darısı başına inşallahhhhh:Saruboceq: ben de şimdi yıkadım sarımsaklım ile zemuszemuskaydirigubbakcemile3kızlar şuan saçımda yğ var:) haftada 2 kez yapıcam, saçımı ölçmeyi düşünüyorum, gelişmeleri yazarım.
kontescim saçına bayıldımnormalde üşenirim böyle şeyler yapmaya ama senin saçlarını görünce acayip gaza geldim. saçların ilham kaynağım oldu:asigim:
bana da öyle geliyoreyvahedigeldismile beğenmedim şarkıyı pekeyvahedigeldismilePek bişey olucağnı sanmıyorum ama hadi hayırlısı başarılar kesinlikle iyi şanslarrrr şansa ihtiyaçları olucak:1closedeyes:
bana da öyle geliyoreyvahedigeldismile beğenmedim şarkıyı pekeyvahedigeldismile
kontescimmmmmmmmmm :) saçların mükemmel ah ah benimkilerde olurmu böyle acaba cuma 4.yü yapacağım 3 cm uzamış hadi hayırlısı
olur tabi kuşumm bak kürün meyvelerini toplamaya başlamışsın bile opuyorumnanaktankontescimmmmmmmmmm :) saçların mükemmel ah ah benimkilerde olurmu böyle acaba cuma 4.yü yapacağım 3 cm uzamış hadi hayırlısı
olur tabi kuşumm bak kürün meyvelerini toplamaya başlamışsın bile opuyorumnanaktan
Canım 3 uygulamada 3 cm mi uzadı çok iyimiş kuşum yaa darısı başıma kızlar bende 3. yapıcam haftasonu:1rolleyes:
Ben hep başından beri dedim Manga bişey yapamaz orada die sadece Türkiye standartlarında iyi bir rock grubu o kadar.Ama belli olmaz o kadar da kötü değil çok iyiler yoksa şansımız yüksektir iyi bi sahne şovuda gerekir tabizemuszemus Başta Murat Boz katılcak diyolardı o katılsa daha iyidi bence
ben bu kürü öğrendiğim zaman,bi kaç kuaföre gitmiştim.sorcktım cidden işe yarar mı ki diye.kuaförler beni dnlemedi bile,ne yaparsan yap ayda 1 cm uzaaarrr dediler bilmiş bilmiş.küre başladıktan 2ay kdr sonra kırık aldrmaya gttim kuaförüme.bak dedim nasıl uzadı.hee uzamış :dilcikar: dedi bana aynen böyle.çok komikti kaydirigubbakcemile3Televizyonda da geçende uzman biri saç ayda sadece 1cm uzar dedi ya ondan öyle diyolardır hayatım alın işte ispatı burda diyesim geldi amakaydirigubbakcemile3
eed zaten o ödülü aldı diye onu seçmişizdir kesinkaydirigubbakcemile3ay şekerim hemen bu konuya müdehale etme gereğinde bulundum D
manga sadece türküye standartlarında iyi bir grup diye bir şey yok mtv nin avrupa müzik ödüllerinde en iyi seçilip ödülü kaptıkaydirigubbakcemile2
eed zaten o ödülü aldı diye onu seçmişizdir kesinkaydirigubbakcemile3