Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu bemiklerii 5 paket yazdırabılıyormusuz kıslar karnemıze eczanecı soyledı dogrumu bemiksde bepantende ıksınıxde aynı anda yazabılıyorlamrmıs ıkı ılac top 10 kutu yapıyoo odaa bencee cook ıyı yazılıyosaa 40 mılyon azz deılll yanııı

şimdi tatlım zaten bir pakette 4-5 tane oluyo..3 ay filan kullanılacak..4 tane olsa bi kutuda 3 kutu alsan yeter..ben 3,75 e aldım geçen gün..11,250 tutuar o da...herhalde 2,25 gibi bişey ödersin ilaca..bi de buna hastane ücretini ekle ...sağlık ocağı 3 lira glaiba yoksa devlet 8 lira olması lazım...ben eczaneden aldım..izin alıp gidip yazdıramam kaldı ki her doktor her ilacı yazmıyo hele hele iğne şeklinde bunlar..bilemiyorum ki..hesabını sen bielcen...dediğim gibi çalıştığım için bi o sebeple gidemem mesela ben doktora.dün gittim ama hiç aklıma gelmedi..keşke deseydim haır gitmişken nasılsa ödedim o oparayı... benneyaptımki

kızlar şuan saçımda yğ var:) haftada 2 kez yapıcam, saçımı ölçmeyi düşünüyorum, gelişmeleri yazarım.
kontescim saçına bayıldım:nazar:normalde üşenirim böyle şeyler yapmaya ama senin saçlarını görünce acayip gaza geldim. saçların ilham kaynağım oldu:asigim:

kızlar şuan saçımda yğ var:) haftada 2 kez yapıcam, saçımı ölçmeyi düşünüyorum, gelişmeleri yazarım.
kontescim saçına bayıldım:nazar:normalde üşenirim böyle şeyler yapmaya ama senin saçlarını görünce acayip gaza geldim. saçların ilham kaynağım oldu:asigim:
:kedi: saol bebeim utandrıosun bni:eek: darısı başına inşallahhhhh:Saruboceq: ben de şimdi yıkadım sarımsaklım ile zemuszemuskaydirigubbakcemile3

kontescimmmmmmmmmm :) saçların mükemmel :KK70: ah ah benimkilerde olurmu böyle acaba :KK70: cuma 4.yü yapacağım 3 cm uzamış hadi hayırlısı :KK70:

bana da öyle geliyoreyvahedigeldismile beğenmedim şarkıyı pekeyvahedigeldismile

Ben hep başından beri dedim Manga bişey yapamaz orada die sadece Türkiye standartlarında iyi bir rock grubu o kadar.Ama belli olmaz o kadar da kötü değil çok iyiler yoksa şansımız yüksektir iyi bi sahne şovuda gerekir tabizemuszemus Başta Murat Boz katılcak diyolardı o katılsa daha iyidi bence:kahve:

kontescimmmmmmmmmm :) saçların mükemmel :KK70: ah ah benimkilerde olurmu böyle acaba :KK70: cuma 4.yü yapacağım 3 cm uzamış hadi hayırlısı :KK70:

Canım 3 uygulamada 3 cm mi uzadı çok iyimiş kuşum yaa darısı başıma kızlar bende 3. yapıcam haftasonu:1rolleyes:

Canım 3 uygulamada 3 cm mi uzadı çok iyimiş kuşum yaa darısı başıma kızlar bende 3. yapıcam haftasonu:1rolleyes:

3. uygulamamda 3 cm uzadı canım kaydirigubbakcemile2 inşallah hayatım darısı başına :KK70:
bu arada kızlar kimse inanmıyor saçlarımın 1 haftada 1 cm uzadığına herkes ayda 1cm uzar kandırmışlar seni diyorlar ama kanıt ortada her hafta ölçüyorum kendi gözlerimle görüyorum uzadığını onlar çekemiyorlar heralde bayanssulusmile :dance:

Televizyonda da geçende uzman biri saç ayda sadece 1cm uzar dedi ya ondan öyle diyolardır hayatım alın işte ispatı burda diyesim geldi amakaydirigubbakcemile3

Ben hep başından beri dedim Manga bişey yapamaz orada die sadece Türkiye standartlarında iyi bir rock grubu o kadar.Ama belli olmaz o kadar da kötü değil çok iyiler yoksa şansımız yüksektir iyi bi sahne şovuda gerekir tabizemuszemus Başta Murat Boz katılcak diyolardı o katılsa daha iyidi bence:kahve:

ay şekerim hemen bu konuya müdehale etme gereğinde bulundum :KK70:D
manga sadece türküye standartlarında iyi bir grup diye bir şey yok mtv nin avrupa müzik ödüllerinde en iyi seçilip ödülü kaptıkaydirigubbakcemile2

Televizyonda da geçende uzman biri saç ayda sadece 1cm uzar dedi ya ondan öyle diyolardır hayatım alın işte ispatı burda diyesim geldi amakaydirigubbakcemile3
ben bu kürü öğrendiğim zaman,bi kaç kuaföre gitmiştim.sorcktım cidden işe yarar mı ki diye.kuaförler beni dnlemedi bile,ne yaparsan yap ayda 1 cm uzaaarrr dediler bilmiş bilmiş.küre başladıktan 2ay kdr sonra kırık aldrmaya gttim kuaförüme.bak dedim nasıl uzadı.hee uzamış :dilcikar: dedi bana aynen böyle.çok komikti kaydirigubbakcemile3

ay şekerim hemen bu konuya müdehale etme gereğinde bulundum :KK70:D
manga sadece türküye standartlarında iyi bir grup diye bir şey yok mtv nin avrupa müzik ödüllerinde en iyi seçilip ödülü kaptıkaydirigubbakcemile2
eed zaten o ödülü aldı diye onu seçmişizdir kesinkaydirigubbakcemile3

eed zaten o ödülü aldı diye onu seçmişizdir kesinkaydirigubbakcemile3

muhtemelen ondandır ama bence çok iyi müzik yapıyorlar
ilk çıkış parçaları bir kadın çizeceksin tarzında ve hızında bir parça yaptılarsa şansları çok yüksekyerimseniben

X