- 18 Nisan 2009
- 549
- 0
içinde 5tane küçük şişe var tatlım.bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım saol.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içinde 5tane küçük şişe var tatlım.bilmiyorumkismile
eed hayatımkıslar bişey sorcam bu bemix ampul iğne dimi?
eed kuşum salgın varmış.ben de boazım yumuşasın diye ılık su içmekten kilo vermişimsempatiksalakcinniyok canım ela yazmış ya 10 kere uyguladım diye ona sormuştum ama olsun sağal sana da :)
canm geçmiş olsun bu arada hastasın galiba..aman dikkat et kendine...bende bugün 2 gün rapor aldım..evdeyim..benimde boğaz ağrısı..salgın mı ne?aman kızlar dikkat edin..hele hele kafayı ıslatıp geziyoz aman dikkkat..hele hele sinüziti olanlar...bu sinüzit beter bişey..geçmiyo da geldiğide belli değil anlamadım yaff..geçenlerde hasta oldum cmt günü..pazartesi hemen doktora gittim..bana gribal enfeksiyon olarak başlamış ama sinüzite mi çevirmiş gibi bişeyler dedi doktor o zamanda 2 gün rapor vermşti..cumartesi ben bu kürü uyguladım.azcıkta suyunu fazla kaçırınca bol bol dökmüştüm kafaya..havluyla sarıp 2 saat kadar oturdum.gezmemiştimde..sonra yıkadım ve asıl hata kurutmadan yattım :sinifsinif: .sabah kalktığımda her yanım ağrıyodu.senağlama
ya kızlar bemiksi almayı unuttum, diğerleri tamamdır. uf bu günlük bemiks katmadan yapayım artık.
kontes ikinci eklediğin fotoda saçların fönlümü? yoksa bakım yapmandan kaynaklanan bir güzellik mi söz konusu:kediırıl pırıl , sağlıklı duruyor.
fön değil de tek kat fırça şekillendirmesi var.onun da 2. günüydü... bakımla parladı benim saçlarım.albümümde adım adım fotoları var ama ark listemde olmadığınız için göremediniz galiba siz.şöyle bi örnekle göstereyim.burda fön yok ,zaten belli olmadığı :kedi: ama yine de parlak.ben bakıma bağlıyorum parlaklığını...ya kızlar bemiksi almayı unuttum, diğerleri tamamdır. uf bu günlük bemiks katmadan yapayım artık.
kontes ikinci eklediğin fotoda saçların fönlümü? yoksa bakım yapmandan kaynaklanan bir güzellik mi söz konusu:kediırıl pırıl , sağlıklı duruyor.
saol kuşum maşallahhh tütüütüt :kedi:a.s.Kkontess kuşum nazar değicek saçlarına maşallahh diyimopuyorumnanaktan
bu siteden öğrendim.kuaförden saç uzatacak formül diye bir başlık vardı.japongülü nickli bir arkadaşımızın...ordan okudumkontescim sen bu kürü nereden öğrendin geriye dönüp okumadım yazdnmı gerçi bilmyrmda...
yazdırıldığını bilmiyordum.bilmem ki hiç düşünmedim wallabu bemiklerii 5 paket yazdırabılıyormusuz kıslar karnemıze eczanecı soyledı dogrumu bemiksde bepantende ıksınıxde aynı anda yazabılıyorlamrmıs ıkı ılac top 10 kutu yapıyoo odaa bencee cook ıyı yazılıyosaa 40 mılyon azz deılll yanııı
ınikisini niye alıyosun onu anlamadım ama?
bemiks in 1 kutusu 4 lira.
içinde 5 şişe var.
5kutu alsan eder 25 şişe.
yani 25 uygulama.
o da 6 ay 1 hafta eder.düz hesap 6 ay diyelim.
fiı da 20 lira eder.
yaetzdırmaya değmes bence:bbo: yanlış mı hesapladım?
hımmm ben 2si fazla gelir diye düşünüyorum.senin tercihin tabi canımopuyorumnanaktanın
yok bemik artı bepantenn ıkısını yazdırınca 40 lira yapıyoo ben ıkısınıde sacıma uyguluyorummm eczacım oyle soyledi ınternenttede arastırma yaptımmm ıkısın ıkarstırncaa iyi gelıpte baya yorum yapan forumları okdum ondan ıkısnı kullanıyorum bennn bıde sampunın ıcınede ayrıyuetten ıkısındede bırer sıse kullnımda bosaltıyorummm bundan dolayı 40 lıra az deıll:enbuyukkk:
ne kadar şampuana ne kadar sarımsak ekledin ki?ilk uygulamam ragmen saclarım yumusacık olduuu ınsallah yararı olurrr ya bıde sarmısaklı sanpunnn yapayım dedım ıyıcene sıktım sarmkısagııı sanpuanın ıcıne rendeledımm ayy ınanırmsınızz zorr ayırdım sarmısakları sacımdqannn 1 saat banyoda onunla urastımmm
vitaminin fazlası saç döker diye biliyorum ben de...O kadar çok şey zararlı gelmesin yarar sağlıcam derken..
vitaminin fazlası saç döker diye biliyorum ben de...